ulica hodowlana zakup mieszkania (3) Witam serdecznie, planuje zakup mieszkania na Witominie. spodobała mi się... Ewa2020 Perriera (5) Inwestycja powstaje w Gdyni przy ulicy Kacze Buki, blisko Trójmiejskiego... trojmiasto.pl Serwis roweru (1) Potrzebuje pomocy przy serwisie roweru. Przygotowanie do sezonu. Dorota
Domek gdzie jest krawcowa przy Wiklinowej (2) Witam. Czy tylko mi sie wydaje ze w tym roku tak kopcom z pieca ze wyrobić... Mieszkanka Gdzie naprawia mi telewizor kineskopowy? (4) Czy gdzieś naprawią mi mały telewizorek kineskopowy? Jakiś serwis, który... DDA- Dorosłe dziecko Alkoholika, czyli dlaczego warto pójść na terapię ..... (5) tu jest wszystko w temacie. Zdecydowałam się opowiedzieć Wam w ten sposób, a... jestemdda1986 Nadmorskie Centrum Medyczne - Przychodnia "Biwakowa" (NCM) (13) Ta przychodnia nie działa. System rejestracji to jakiś żart. Pomijając fakt,... Tom zgubiono kluczyk (1) dnia 08.03 około godziny 19 w parku Brzeźnieńskim/falochronie zachodnim... zrozpaczony właściciel p. Ela z salonu fryzjerskiego na Kościuszki we Wrzeszczu (2) Z fryzjerem jak z lekarzem. Każdy ma ulubionego. Czy ktoś wie gdzie teraz... Klientka Charzykowskie Wzgórze - opinie i oceny (4) Inwestycja składa się z budynków jednorodzinnych w zabudowie bliźniaczej.... trojmiasto.pl Księgowy na Suchaninie (3) Witam, czy korzystał ktoś z Was z usług "Dobry Księgowy 24" na Suchaninie w... przedszkole dla rocznika 2017 na rok szkolny 2020/2021 (2) Które przedszkole publiczne polecacie w okolicy? Czy w szkole SP 38 ul.... Ewa Czy ktoś wie gdzie można zdać butelki zwrotne? (2) Mamy kilkanaście butelek zwrotnych, bardzo proszę o rady jeśli ktoś wie gdzie... Pazinka Czujniki smogu na terenie SM Chełm (2) https://smogcontrol.eu/mapa/smog.html asa Szkoła (1) Witam Zastanawiamy się nad wyborem szkoły dla pierwszoklasistki. Czy ktoś z... user_138615932794 Alma (19) Tu jest okropnie jestem w tej almie Ośrodek alma teraz (5) Jestem w almie jest okropnie jak macie możliwość to zmieniajcie na inny osrodek Opinia osobista (12) Witam. Napisze krótko. Właśnie wracam z turnusu w Alma- Gdansk-Sobieszewo.... Jas Zaginął kot!!! (1) W dniu 01 marca ok. godziny 14:00 przy ul. Krzysztofa Komedy w Gdańsku... Agnieszka Grób w lesie na Pustkach - co się stało?? (23) Spacerując w lesie za pętlą autobusowo-trolejbusową natknęłam się na grób... JAgula