Znajdzie się ekipa do gry? ewentualnie by dołączyć? (Gdynia) (7) Cześć. Chciałbym pograć amatorsko w siatkówkę, są jakieś grupy do których... Dawid Niania (1) Witam, chętnie zajme sie dzieckiem od lat 4, w gre wchodzi również odbiór z... Kamilla Zaginął KOT (3) Zaginął kot w okolicy ulicy kalinowej. Kot mieszka na dzialkach na koncu... Anna
Dziwny, świdrujący dźwięk w okolicy Olsztyńskiej (2) Dzień dobry Sąsiedzi! Chciałbym zapytać, czy ktoś z Was wie, czym spowodowany... Sąsiad z Olsztyńskiej pub z karaoke bilardem itp. (17) Mieszkam tu od roku i brakuje mi Pubu z muzyką , piwkiem , karaoke, bilardem,... pubowy 17.03.2020. (1) Witam. Jedzie ktoś z Dolnego Śląska (okolice Zgorzelca)? Józef Świętokrzyska (64) W niewielkiej odległości od powstających budynków znajdują się przystanki... trojmiasto.pl Agata77 - opinia (1) Byłam na weekendowym wypadzie z koleżankami w Gdańsku i apartament w budynku... Agata77 Panattoni Park Gdańsk - opinie i oceny (4) Centrum znajduje się w pobliżu obwodnicy południowej Trójmiasta, łączącej... trojmiasto.pl Kasia (11) Jadę do senatorium 27 03 2020 aż sie boję po tych opiniach turnus od 21 luty 2020 (17) czy ktoś z Warszawy lub okolic ma skierowanie do almy. Jak cos to piszcie... monika Sprzedam taniej bilet na Arene Mówców w Gdyni (1) Jeżeli ktoś byłby zainteresowany zakupem taniej biletu na piątkowy... Ania Alma Sobieszewo 21.02.2020 (20) Witam kto sie wybiera do Almy 21 lutego ? Joanna Przychodnia Witomino (3) Rzadko piszę opinie, ale czasem się należy. Niestety nie mogę umieścić oceny... Magdan3003 Nowa linia autobusowa? (2) Czy są planowane jakieś nowe linie autobusowe w związku z ogromnym rozrostem... lisalilah Płonące samochody (4) Witam serdecznie, o co chodzi z tymi autami, które płoną w okolicach uilicy... Robert ze Stogów Żłobek Gdynia Główna i okolice - prośba o opinie (1) Drodzy rodzice, powiedzcie mi jaki polecacie żłobek dla dziecka w oparciu o... Monika bezpieczeństwo (2) Leśnie świnie, zw jeszcze dzikami, wystraszyły mnie dzisiaj o 11.30 na ul... Gerard Żłobek Gdańsk południe okolice Guderskiego, osiedle 5 wzgórz? (5) Poszukuję żłobka w okolicy ul. Guderskiego, Świętokrzyskiej, osiedla 5 wzgórz... Mama87 Odkupie kilka gołąbków w sosie pomidorowym (1) Witam, pisze z niezbyt typowa sprawa. Ma ktoś odsprzedać kilka golabkow?... Spragniony gdańszczanin