Wiczlino ogród (2) Witam serdecznie. Zastanawiam się nad kupnem 88 m mieszkania na ul Faustyny.... Izka Sanatorium Alma Gdańsk Sobieszewo 17.08.2019 (1) Jedzie ktoś z okolic Wawy w tym terminie? Może wspólnie ? Ktoś,coś? Dorota Kury 3 szt. uciekly (1) 3 kury zielononóżki odfrunely w siną dal. Mieszkaly w kurniku na Lublewskiej.... Krzysztof
śmiertelne potrącenie na ul. Kościuszki we Wrzeszczu (2) śmiertelny wypadek na wysokości Gedanii we Wrzeszczu odcinek od Legionów do... Piotr Pieniązkiewicz Gdzie w Kielpinie badz w okolicy..... (20) Jako ze od nie dawna jestem mieszkanka Kielpina , chcialabym podpytac o wasze... Nowa mieszkanka Bierzmowanie (1) Jak wyglądają przygotowania do bierzmowania dzieci z poza parafii -ile razy w... zainteresowany Kiedy SM Chełm zakończy wreszcie sezon grzewczy? (3) Czy ktoś wie? ja naprawa świateł w rowerze (7) Czy ktoś może polecić dobry punkt naprawy świateł w rowerze.Mieszkam w Sopocie nnt fotograf-zdjęcie do dowodu (11) cześć, znacie może jakiś dobry i sprawdzony zakład fotograficzny na chełmie... mimi26 Do osób mieszkających w pobliżu mostku nad kanałkiem... (4) ... czy nie skacze wam ciśnienie widząc patologie która urządza sobie libacje... M. Internet (2) Witajcie. Przymierzam sie do kupna dzialki na Wiczlinie i mam mega problem z... Nieznajomy 1 czerwca 2019 (4) Witam. Poszukuję osoby która będzie jechała do almy . Turnus 1 czerwca z... Hesia Policja z psami tropiącymi i Straż Pożarna w Oliwa, VII Dwór (2) Czy ktoś się orientuje, co to za poszukiwania trwają na ulicy Michałowskiego... mieszkanka Asystent/ nauczyciel dla dziecka z Aspergerem (1) Dzień dobry, Szukam dla siedmioletniego chłopca z Aspergerem asystenta do... Monika Do osób na turnusie (2) Obecni Kuracjusze , wyjazd dopiero przede mną ale czas pomyśleć o pakowaniu .... Emma Warzywniak na Karczemkach (2) Witam, znacie jakiś warzywniak na Karczemkach ? Wideodomofon Jasień Bulwary (2) Czy ktoś próbował zamontować u siebie wideodomofon? Jeśli tak to jakie pasują... Jak się mieszka na Rudnikach? (11) Konkretnie w hotelowcach i najbliższym otoczeniu? Kjopa3 Przemyska (7) W pobliżu powstającej inwestycji znajduje się szkoła podstawowa i... trojmiasto.pl Poznam Panią (4) Witam. Poznam samotną Panią przebywająca w sanatorium, w celach towarzyskich. On 47