Komunia w parafii w Migowie (5) Proszę o informację, w jakim terminie odbędzie się uroczystość I komunii Św.... zainteresowana Dziki (1) Uwaga dziki przy jeleniogórskiej 13 przy śmietniku nr7 Tomm zgubiono klucze pd auta okolice Storczykowa / Irysowa (1) zgubiono klucze od auta (brelok z dedykacją) w okolicach skrzyżowania... a
Lidl kartuska (2) Kiedy otwarcie? Ann (4) Hej. Ja od 7 maja też tam będę :) Emilia Kawalerka do wynajęcia (5) Szukam kawalerki do wynajęcia na karczemkach. Proszę o kontakt pod numerem... Karolina Sanatorium Alma (15) Jadę 7 maja z Torunia. Liczę na udany wypoczynek i sporą dawkę zdrówka.... Anna 7 maja 2019 (3) jade 7 maja z olsztyna czy ktos tez tam jedzie pozdrawiam i czekam na odp 1879 szukam ciekawego miejsca na sesję fotograficzną w trójmieście (4) Jakieś dobrze oświetlone miejsce (światło naturalne) i ciekawe miejsce na... mrcutout Rekrutacja do przedszkola (11) Cześć i czołem wszystkim rodzicom 3-latków. Jak u was przebiegla rekrutacja... Lic Sanatorium (13) Z tego co czytam to tragedia ja mam termin 26 06 Gosia Szkoła Rodzenia "Zostań Mamą w Redłowie" - proszę o opinie. (8) Cześć Dziewczyny, czy ktoś uczestniczył w zajęciach tej szkoły? jak... Paulina Wyjazd 26.06.2019 (6) Witam, jadę do Almy 26,06 z Warki przez Warszawę, może ktoś chętny? Alma 12 kwietnia - 5 maja 2019 (2) Pozdrowienia dla kuracjuszy z tego turnusu :) Czarna Stylowe (16) Osiedle powstaje w dzielnicy, która posiada kompleksową infrastrukturę. W... trojmiasto.pl Przeprowadzka do Oliwy, ul. Polanki (4) Dzień dobry! Potrzebuję porady, planuję przeprowadzkę z Poznania do Gdańska... Alicja Samotna w sanatorium? (8) Witam. Dam się zaprosić samotnej na kawe On 47 marynarz szuka kobiety na stale (2) szukam kobiety w wieku do 29 lat jeśli są jeszcze takie i są zainteresowane... marynarz ;) Dojazd z Karczemek w godzinach porannych (4) Kochani pytanie! Czy ktoś zaczyna prace w okolicach starówki w godzinie 7:30?... Karolina Pralnia (2) Witam, chciałam się dowiedzieć czy mam brać rzeczy na 24 dni czy jest... Olka