Piękny nowy plac zabaw przy Tesco na Chełmie (17) Cieszyłam się,że będę miała gdzie wyjść z wnuczkiem, gdy mnie... Anna Żywność- gdzie oddać? (1) Witam Zostalo mi jedzenie po świętach ( ciasta). Czy znacie moze punkty gdzie... Misia Zaginęła kotka (1) Okolice ul. Gradowej szukamy czarno białej 3 letnia kotki możliwe że... Iza
Alma (8) Witam kuracjuszy z almy Siłowani w Witawie (37) Wiecie może co z siłownia w Witawie? ta co była zamknięta jest. Będzie coś... Aga zmiana trasy 178 - remont niebieskiego mostu ul.Zawodników. (5) Witam. Czy może ktoś z Was wie, kiedy i czy w ogóle przewidziany jest remont... Dorota czy gdzies w kiełpinie mozna pograc w piłke z dziecmi? (4) Czy jest gdzieś w Kiełpinie boisko ogólnodostępne, na którym można z dziećmi... Magda Hulajnoga (3) Skradziono mojemu Synkowi hulajnoge. Prosze o pomoc w odnalezieniu. Policja... Dorota Szkoła Podstawowa nr 7 w Gdańsku - opinie (1) Proszę o wszelkie opinie dotyczące tej szkoły. Szczególnie interesuje mnie... Mama Tort (6) Może ktos z okolicy tworzy dzieła w postaci tortòw? Ewentualnie miejsce godne... Mieszkaniec Trasa Gdańsk plaza (2) Hej chce pojechać w weekend majowy 2 maja przyjadę do gdanska i chce pojechac... Estta U kogo znowu nie działają usługi Multimedia kciuk w górę. (3) Multimedia już stanowczo przeginają. 07 zgłoś się Deweloper Cuarto Invest- opinie (2) Proszę o opinie na temat dewelopera Cuarto Invest i inwestycji Świętokrzyska.... przemek4101@gmail.com Ulica Czerska (2) Widzialam kawalek zrobionej drogi co z reszta kuedy to nastspu Jad 052 Gdzie jest Studio No1 (4) Czy ktoś wie co sie stało z dziewczynami z Studia fryzur No1 w Galerii... Szukaaam Internet (2) Czy ktoś z Was zmienił UPC na światłowód Orange i może się podzielić opinią?... Shy Przedszkola prywatne (5) Do września jeszcze daleko, ale jestem ciekawa, jakie polecacie przedszkole... DS Śmierdzi na całym osiedlu (3) Witam jeśli tez wam przeszkadza smród ścieków to dzwońcie do sng i składajcie... Rafi kradzieże (1) Masowe kradzieże aut Gdynia! W ciągu nocy z 7-8.04 z osiedla przy ul.... wojt Punkt Przedszkolny OLUSIA Karczemki - proszę o opinie (2) proszę o opinię, czy warto posłać dziecko, czy kadra jest kompetentna, ile... ja