Zgubiłem portfel (1) W poniedziałek 29.04.2019 około godziny 18.30 przy ulicy Zatokowej 17... Ł.A. Ann (8) Witam mój termin początek maja czy ktoś ma też taki termin 8 maj Anna Zumba (2) Hej, gdzie na Obłużu jest zumba? Ktoś coś podpowie? tk
7 maja 2019 (1) jada z olsztyna jedzie ktos z olsztyna lub okolic Stać!!!! (6) Ręce do góry!!!!! Ksc Jak się mieszka na Gorczycowej w Gdyni Dąbrowej? (4) Witam, planuje przenieść się z Gdańska do Gdyni, właśnie na Dąbrową w okolice... Chaber 38 Strzały / wybuchy (1) Czy ktos z was słyszał dzisiejszej nocy strzały / wybuchy ?! Czy tylko mi sie... Mieszkaniec Uzdolnienia plastyczne - gdzie do szkoły średniej? (1) Jaką szkołę średnią możecie polecić osobie uzdolnionej artystycznie? Wybór... Noemi turnus (6) czy ktoś jedzie z Torunia lub okolic do Almy na turnus od 7 maja 2019 ewa Rechabilitacja (2) Czy ktoś jedzie z okolic czersk , czarna woda od 7 maja na turnus do sobieszewa Uwaga na akwizytora! (2) Po Osiedlu Moniuszki krąży akwizytor wciskający umowy na "tańszy prąd". Warto... Sąsiadka Nowe inwestycje (2) Witam, Interesuje mnie zakup mieszkania w tej okolicy. Czy Ktos wie czy w... Aaa Kupię działkę budowalną - Smęgorzyno (1) Dzień dobry, jestem zainteresowany zakupem działki budowlanej w Smęgorzynie... Piotr W. Batorego 7 - opinie i oceny (6) Batorego 7 powstaje w Śródmieściu Gdyni, cała infrastruktura centralnej... trojmiasto.pl Sprzedam spacerówkę Lira 4 (1) Sprzedam wózek Lira4 w kolorze szaro- fioletowym z lekką aluminiową... kajaror Przedszkola w Osowej 2019 (9) Witam. Chcę posłać córeczkę do przedszkola od września w Gdańsku Osowej. Były... Diana Przedszkole Gdynia Redłowo (3) Witam. Niedługo ruszą zapisy do przedszkoli. Pod uwagę bierzemy następujące... Monika Okolice Antczaka.. Dzieci bez opieki (1) Drodzy rodzice.. Zrobiło się trochę cieplej i znów nie można otworzyć... Sąsiedzi Przeprowadzka (1) Hej, 27/28 maja przeprowadzam się do Gdyni na ulicę Powstania... guras81 Ktokolwiek widział/ktokolwiek wie - kolizja Pilotów 17 (1) Drodzy Zaspianie, Poszukuję świadka kolizji parkingowej która zdarzyła się... Lukasz