Voda (1) Dobry wieczór. Wyłącz ogrzewanie. Dzisiaj nie ma ciepłej wody przez cały... Zbieżność kół podwyższonego 4x4 (1) Witam, znacie jakiegoś dobrego magika geometrii podwozia w Trojmieście?... Paweł Proszę o pomoc. (1) Czy ktoś z mieszkańców Pustek Cisowskich kojarzy kobietę z widocznym... Emila.
Umowa rezerwacyjna podpisana (1) Mamy rezerwację do 30.06, umowa podpisana:) z tego co widzę niemal połowa... AlPI Komu zlecić wyniesienie dwóch starych sof pod śmietnik pod blokiem? (5) Mam dwie stare, zniszczone sofy, chcę się ich pozbyć. Mieszkam na 3 piętrze i... lk Działka (2) Hej, poszukuję działki budowlanej w okolicach ulicy Zwierzynieckiej, Skarbie,... Mario Elektryk Gdansk/Wrzeszcz poszukiwany (2) Czy może ktoś polecić dobrego i uczciwego fachowcę ? Potrzebuję elektryka, do... kenshin Sprzatanie (1) Witam, ktos moze polecic dobra firme sprzatajaca mieszkania? Najlepiej z... kass Garaż (1) Witajcie. Szukam garażu na moto w okolicach sklepu Carrefour market. Nie musi... szukam: stomatolog z Wrzeszcza (7) Witam, pewnie temat się powtarzał, ale pozwolę sobie odświeżyć :) Szukam... ktosia1 Nagrywanie sąsiadów - (na berberysowej) (3) Polecam uważać na jakąś nawiedzoną starszą kobietę nagrywającą sąsiadów z... Anonimek NAprawa podlogi (2) Witam, szukam firmy/specjalisty do naprawy parkietów. Mam porysowana podłoga... diesirae Pomocy że smieciami (2) Witam proszę o pomoc z walka ze śmieciami niżej podaje jeden z wielu... TAG Warunki (19) Witam Czy ktoś może przedstawić ilu osobowe są pokoje i jak dobierane osoby... Łukasz poród na Zaspie (94) witam, mam pytanie do mam, które niedawno rodziły na Zaspie. Różne opinie... kamila Zdemontowali żabkę na Rużanym Stoku (6) Czy wiadomo co będzie dalej z żabką na Rużanym Stoku badź też zamiast... klientka żabki Dziekuje Panu ktory w dniu 12.04 jechal za mna i zwrocil mi uwagę o brak swiateł (1) Serdecznie dziekuje za zainteresowanie ze strony Pana ktory zatroskany jechał... Sasiadka z Osiedla Szkoła nr 48 (2) Nadeszła wiekopomna chwila... latorośl do szkoły, kl I. Rejonowo szkoła 48... Rybka Proszę o opinie (3) Witam. Mam dylemat, po przeczytaniu opinii na temat tego ośrodka jestem... Jaga Właściciel trzech psów rasy beagle proszony o sprzątanie po swoich pupilach (1) Często bywam w parku i kilkukrotnie zauważyłam, że pan spacerujący z trzema... mieszkanka dzielnicy Osowa