nocne życie (1) jakieś ciekawe miejsca czynne do późna tomek Gdzie zjeść (2) Jaką restauracje polecacie na dobry obiad ? Kazekk Bloki za Tesco Chełm śmietniki w hali garażowej (3) Witam, czy wiecie, że w nowych blokach które wybudowała Spółdzielnia... Józef
Czy są jakieś nowe informacje ws. tego wysypiska ?? Kacperek P. jak zbierał głosy to tak ładnie opowiadał o terenach zielonych (15) ... JJ Znaleziono książkę (4) Wczoraj 07.04.2019 znalazłam książkę pt. Magiczne Drzewo. Tajemnica mostu,... justyna Leszczynki SKM -> Hutnicza, jest przejście? (2) Krótkie pytanie - czy ze stacji SKM Gdynia Leszczynki można się dostać do... Krzysztof Oliwa i okolice włamywacze (4) Uwaga na mieszkania, od kilku tygodni doszło do ponad 7 włamań w okolicach... cd Wywóz odpadów wielogabarytowych (3) Wczoraja był termin odbioru odpadów wielogabarytowych z kielna, czy u Was się... Lola Ochrona (1) Budynek Forum mieszkańców (1) Witam, Czy istnieje jakiś forum dla mieszkańców Zielonej Alei do wymiany... Gość Turnus 12 kwiecien (22) Czy ktoś jedzie Teresa Xenon - opinie i oceny (3) Xenon Business Park, bo taką pełną nazwę nosi inwestycja, to biurowiec... trojmiasto.pl Meritum (13) Osowa to dzielnica o dobrze rozwiniętej infrastrukturze miejskiej, jest tu... trojmiasto.pl Srodowiska smieci na Chelmie (1) Co za pomysl?! Dla udreki mieszkancow i zniszczenia natury! Chory pomysl, nie... cena metra znana? (2) Czy w każdej klatce będą windy ? Nie mogę okiełznać tematu na stronie. Czy... Arturos Turnus od 12kwietnia (7) Ja jadę od 12 kwietnia ,czy ktoś wie jak jest w święta, Teresa W-wa -- Alma 12.04.19 (6) Z przyjemnością zabiorę 1 osobę do sobieszewa Lucy Olivia Business Centre - opinie i oceny (37) Olivia Business Centre to kompleks biznesowy i biurowy, który powstaje w... trojmiasto.pl ulica Nagietkowa- czemu mieszkania stoją puste? (1) Przechodząc dziś Nagietkową widziałam dużo mieszkań na sprzedaż, zastanawiam... na-gietka dziwni ludzie? (5) Ostatnio szłam z mężem i sąsiad którego mało znam odezwał się do mnie z... Ja