Do jakiej szkoły posłać córkę z Zespołem Downa? (19) Mam do Państwa zapytanie; jestem mamą 6-letniej córki z Zespołem Downa.... Ilona Marczyńska Korepetycje (2) Szukam korepetytora/ki dla ucznia 4 klasy szkoły podstawowej. Szczególnie z... Aga Światło (2) Mam pytanko bardzo proszę o odpowiedź. Przeprowadziłam się do budynku... Edyta
Trójmiejski rynek mieszkaniowy w pigułce (13) A może by wątek rozliczający nasze trójmiejskie inwestycje. Napiszcie gdzie... anonim Mevo pytanko (7) Cześć ! Czy ktoś z Państwa wie jakiego rodzaju badania i normy spełniają... Ciekawi_mnie Dwu latka (2) Jejku to moja córka jak na 22miesiace jest naprawdę duża,ma 95 i waży 14.5kg Dorota Szukam mieszkania na wynajem na 3 miesiące (1) Dzień dobry. Poszukuję mieszkania 2 pokojowego na wynajem od maja do lipca... Sylwia Praca (1) Dodatkowa praca polegająca na wypełnianiu ankiet, zarobki to kilkaset złotych... Irena Nocoń Przedszkole Radosne Maluchy (4) Czy rodzice dzieci Radosne Maluchy na Suchaninie mogą wypowiedzieć się na... adg11 Relikt z lat 50 (3) Byłem tam na przełomie listopad grudzień 2018. Tylu awarii prądu nie... Żbik Chwarznieńskie Mamy - nowa grupa na Facebooku (3) Zapraszam wszystkie Chwarznieńskie Mamy do dołączenia do nowej grupy na... Laura Czy pogoda to jedyna rzecz, na której warto polegać? (8) Może ktoś się przyłączy? Fajnie byłoby się poznać :-) Ps. kryzys wieku... Samotny 3 Kolory - opinie i oceny (23) Osiedle 3 Kolory to inwestycja realizowana na obrzeżach Gdańska i skierowana... trojmiasto.pl Centrum - opinie i oceny (10) Centrum to inwestycja powstająca w Gdyni u zbiegu ul. Batorego i Jastka.... trojmiasto.pl Restauracja Gosia w Kielnie - proszę o opinie. (43) Witam, Jak w temacie. Bardzo proszę o opinie osoby które bawiły się w tej... Ola86 Nowy żłobek Żabianka? (2) Ostatnio obiła mi się o uszy informacja, że w budynku po straży miejskiej,... Przyszła mama Rezydencja Wintera (14) Rezydencja Wintera powstanie nad samą rzeką Motławą, w obszarze miasta, który... trojmiasto.pl Korporacja taxi (5) Mieszkam przy żółtych szeregach. Wkurza mnie to, że w pobliżu swoją siedzibę... Martyna Treningi Personalne dla mam z dziećmi (1) Mamo! Trening personalny jest możliwy również z Twoim dzieckiem.... Kasia Mieszkanie na osiedlu świętokrzyskim (1) Witam, jestem zainteresowana kupnem mieszkania na osiedlu świętokrzyskim... Ula