Szukam niani opiekunki (Gdańsk Zabornia mała dzielnica między Jasieniem a Siedlcami) (2) Witajcie! Szukamy opiekunki dla 14 miesięcznej dziewczynki, max 8h... anna Szukam opiekunki / niani Gdańsk Zabornia (pomiędzy Jasieniem a Siedlcami, ul. Kartuska) (1) Witajcie! Szukamy opiekunki dla 14 miesięcznej dziewczynki, max 8h... anna Merkus fikakowo (1) Pracownik sezonowy.To jest koszmarny absurd,by na zlecenie... anonim
moj maz zaslab (6) Wogule skandal ze w pogotowiu pracuja tacy ludzie .Mialam dzisiaj w nocy... zoja18 Gdzie ja mieszkam? (8) Wszystkich Gdańszczan, którzy chociaż przez moment chcieli by się poczuć jak... Marek ... (1) Wczoraj rozmawialiśmy z deweloperem ... ciągle to samo , kładą tynki niby do... przedszkole Niezapominajka Gdynia Witomino ul.Narcyzowa (5) Czy ktoś z Was spotkał się z sytuacją, że opiekunka w w/w przedszkolu znęca... opinie o dzielnicy (17) Witam przymierzam sie do zakupu mieszkania na orunii dolnej i wpadły mi... ati wędliny jak dawniej (8) w związku z tym , że mieszkam tu od niedawna mam pytanie do smakoszy... smakoszka :) BoackFrecockPal (1) chooda ralo ]Combarm Josephhek Realni ludzie (22) Czy sa tutaj realne osoby ? Czy tylko cyber fikcja ? maniu0000 Ardezja, Club 77 (2) Czy ktoś pamięta jeszcze te lokale? Club 77 działał przy Waniliowej, a gdzie... Wojtek Głośno na Storczykowej (7) Jak co roku mamy nieprzyjemność słuchania i oglądania rozgrywek piłkarskich... Pokrzywdzeni Ponownie zlobek Muszelka. (2) Szanowne Mamy, chciałabym uzyskać świeże informacje na temat owego żłobka.... MamaAntosi Żłobek Muszelka Gdynia (3) Cześć wszystkim! Czy są tu może jacyś rodzice, którzy zapisali swoje dziecko... Magda Inwestycje w centrum Gdańska (1) Witam .czy ktoś poleca szczególnie zainteresować się któraś z inwestycji w... Kraśna-dziewuszka parkowanie na identyfikatory? (4) witam ,chcailbym sie dowiedziec jaka jest procedura zalatwienia miejsc... stefan Wieczór panieński w Strefie Relaksu ze Światem Saun (1) Osoby zainteresowane proszę o podanie adresu email w celu wysłania oferty. Natalia Zginęły klucze (1) Dnia 18.03, ok godziny 19 podczas spaceru z psem w okolicach szkoły... Radosław Wiertarko-wkrętarka :) (5) Cześć :) Szukam dobrej wkrętarki do użytku domowego (plus prace w ogrodzie,... M.