Działki (2) Szanowni Mieszkańcy, czy nie irytuje lub może bardziej nie w**wiają was... Robert ze Stogów Smróz z komina ul. Wiczlińska 17 (9) Od lat z komina domku przy w/w ulicy wydobywa się ciemny, cuchnący,... Betana PROFESJONALNE MASAŻE - GDYNIA - WIZYTY DOMOWE - DYPLOMOWANA MASAŻYSTKA!!! (2) Witam :] Jestem absolwentką szkoły masażu z tytułem technika masażysty.... PATI89
dotyczy zamowien [ 1 ] [2017/ZO/GK/051392] (1) jak dlugo jest gwarancja henryka dimowska Przedłużanie, stylizacja rzęs (3) Witam serdecznie! Zapraszam na stylizację, przedłużanie rzęs metodą 1:1... Monika Jaki warsztat samochodowy (5) Mieszkam tu od roku, mam 4 samochody (2 osobowe, 2 busy) i poszukuję w... Grzegorz Graficiarze (1) Czy ktoś może zidentyfikować osoby które pomazały nową elewację przy... zły wilk kurpińskiego (4) czy ktoś wie co ma być po starym pawilonie na ul. Kurpińskiego gdzie kiedyś... gość szkoła kosmetyczna blisko SKM Chylonia / Cisowa (9) Witam, czy w okolicy stacji SKM Chylonia lub Cisowa znajduje się jakaś... aaaa Czy Gdańszczanie powinni postawić Panu Prezydentowi Adamowiczowi pomnik? (42) Uważam, że Gdańszczanie powinni postawić Panu Prezydentowi Adamowiczowi... Hynek Gdanszczanin Toruńska 6 (2) Nieruchomość powstaje w dzielnicy Działki Leśne, która zapewnia ciszę i... trojmiasto.pl Antena do tv cyfrowej (9) Witam wszystkich, mam pytanko jako ze kopnąłem w tyłek UPC bo więcej dają... 3miast poszerzenie Kartuskiej (1) Witam czy coś już wiadomo o poszerzeniu Kartuskiej do ulicy Nowatorów? Czy... Ciekawe co będzie w letnicy (1) Fryzjer będzie niedługo no i sklep spożywczy ciekawe co jeszcze hmmm Aleksandra Szukam (1) Chłopak 30 lat dla starszych kobiet sms690660504 Pol Malowanie mieszkania. (5) Witam, poszukuję wykonawcy, który specjalizuje się w malowaniu i... 502-516-962 Szkoła podstawowa Suchanino i okolice (1) Niedługo przeprowadzam się na Suchanino i mam zamiar zgłosić dziecko podczas... Monika Wybory do Rad Dzielnic 24 marca 2019 (1) Pamiętajcie że 24. marca odbędą Wybory do Rad Dzielnic - zachęcam do udziału,... Joanna co po bellagio kołobrzeska (1) Czy ktoś wie co ma powstać w miejsce tej restauracji jest zamknięta kiedyś... Ela Pseudoremonty BOM nr 9 oraz dzicy lokatorzy (1) Witam czy podobnie jak ja borykają się państwo z niedoróbkami po wyburzaniu... Magdalena