Nie będzie gazu ale "tylko" przez 2 tygodnie. (8) Dwa tygodnie, to optymistyczny, przewidywany przez gazowników termin... Partner do ping-pong'a z Gdyni (4) Szukam osoby do gry w tenisa stołowego w okolicach Witomina. Ja znam miejsce... Teodor Telewizja vectra (1) witam mam pytanie na temat telewizji vectra czy ktoś z państwa już z niej... Tomi
Siedlce - tenis stołowy lub ziemny (2) Interesuje mnie spedzic z kims aktywnie dzien ;) mam 24 lata mieszkam na... JUS wielka ściema (1) to sobie wymyślili ofertę na KDR - niby jednostka Energi tańsza ale za to... ewa językowe przedszkole i podstawowka (50) Hej, zastanawiam się nad przeniesieniem mojego 4,5 letniego synka z... xoxo Szkoła nr 46. Przymorze (6) Drodzy Państwo, prosiłabym o Państwa opinie o tej szkole. Z góry dziękuję... Kasia Spotkanie z mieszkańcami - dziś godz. 17:30 - Osiedlowy Klub Kultury Feluka, ul. Gdyńska 4 - Grzegorz Braun. (2) Dziś spotkanie z mieszkańcami kandydata na Prezydenta Gdańska - Pana... do południa (2) Szukam kobiety z Oruni Górnej która chciałaby by się napić wódki ze mną. U... amator Telefon na dworcu PKP (1) Witam. Nie raz się zdarza że tel się wyładuje czy zapomni się. Czemu mam... Bogdan Wzmocnienie fundamentów (3) Szukam wykonawcy na wzmocnienie / podbicie fundamentów domu jednorodzinnego z... Tomasz Gwóźdź Szkoły podstwaowe Suchanino (3) Którą szkołę bardziej polecacie 42 czy 43 na Suchaninie? Jakie zalety i wady... Małgosia Alma Gdańsk turnus 22.02.2019 kto jedzie ? (29) Czy ktoś jedzie..? Suknia Ślubna do Nigerii (12) Witam omalo co nie zostalam naciagnieta przez kobiete ktora sie nazywa... Karolina Oliwa, hahaha (4) Dobre sobie, ta dzielnica to wielki dom starców i ochroniarzy marketów. Tam... Buty do gry w piłkę nożną rozmiar 34 (1) https://ogloszenia.trojmiasto.pl/sprzet-sportowy/buty-do-gry-w-pilke-nozna-ad... AMKHURT Nowy w mieście (1) Heej wszystkim! :) Mam 22lata, jestem w Gdańsku przejazdem na weekend i nie... Michał Opinia Bistro Tesco malbork!!!! (2) Jedzenie wydawane w ,,Restauracji,, na plastikach ,bo cieżko umyć normalne... Gość apteka bez recepty Gdańsk (5) hej czy ktoś kojarzy aptekę w Gdańsku gdzie można kupić leki bez recepty...? ciekawa.q3 Zarządca nieruchomości. (4) Prosiłbym o opinie o administratorze, który odpowiada z utrzymanie...