Zaginął pies - labrador (2) Witam, W dniu dzisiejszym tj. 16.03.2019 ok. godziny 12 w okolicach ulicy... Justyna Alm (6) Alma wyjazd od 18 marzec 2019 Danka z Tczewa Brama sopocka, ale jak zdążyłem się zorientować jakość jest wszędzie taka sama (1) Na początek dlaczego zdecydowałem się na zakup mieszkania w Polnord? Trochę... Bartosz
Trasa Kaszubska (2) Czy ktoś brał udział w spotkaniu zorganizowanym w szkole na nagietkowej?... Mieszkaniec Poszukuję strychu / poddasza do adaptacji (3) Poszukuję nieużytkowanego poddasza, strychu w Gdańsku (w szczególności... Sara fronty kuchenne (3) Witam:) Chciałabym wymienić fronty w meblach kuchennych. Czy możecie polecić... Iwona Ciekawa znajomość :) (3) Witam mam na imię Adrian, mieszkam od nie dawna w Gdyni i chciałbym zakończyć... AdrianChylonia@wp.pl ginekolog - Przychodnia Gdynia Dąbrowa-kogo polecacie (13) Witam Czy w przychodni Gdynia Dąbrowa jest jakiś ginekolog, do którego... ela Tenis stołowy - Gdynia (5) Hej! Gdzie w Gdyni można pograć w tenisa stołowego popołudniami? (gł.okolice... Martyna Czy ktoś zna firmę Hydrob? (2) Jak w temacie. Dość często widzę ogłoszenia o zatrudnienie monterów... Ted Zaginęła kotka (1) Zaginęła kotka wabi się Pusia czarno biala drobna i przyjazna dziękuję za... IZA Zerówka w SP 3 Gdańsk Chełm (4) Proszę o informację od rodziców dzieci, które wysłało dzieci do zerówki w... ES Centrum Handlowe Hevelius - opinie i oceny (31) Centrum Handlowe Hevelius to planowy obiekt handlowo - usługowy we Wrzeszczu,... trojmiasto.pl Paznokcie hybrydowe (1) Szukam osoby, która prywatnie robi paznokcie hybrydowe u siebie w domu. Nie... Klientka Co powstanie przy Szarej? (1) Wiadomo co powstanie przy skrzyżiwaniu ul. Szarej i Kościelnej? G. Śmigłowce (6) Czy ktoś wie czemu nad pustkami tak latają śmigłowce?? Mario Spacery (1) Sa tu jakieś mamy chętne na spacer, dodam że jestem w ciąży i mam 5 łatkę? Mama Bank Polski 1929 (1) Kompleks realizowany będzie w samym Śródmieściu Gdyni, w połowie... trojmiasto.pl Pracownicy ochrony w sklepie firmy Leroy Merlin (2) Dziś odwiedziłem sklep Leroy Merlin na ulicy Szczęśliwej w Gdańsku... Duki Praca (2) Dodatkowa praca polegająca na wypełnianiu ankiet, zarobki to kilkaset złotych... Irena Nocoń