Nowa szkoła przy Filipkowskiego (1) Dzień dobry Czy ktoś się orientuje kiedy będzie rekrutacja uczniów i... Miki uwaga trucizna na szczury (1) Jakiś "przyjaciel przyrody" wysypał trutkę na szczury do karmika dla ptaków... W. Kielbratowski Odbiór mieszkania od dewelopera (10) Hej, możecie kogoś polecić bo ja sie na tym nie znam wcale. Monia
Opiekunka do 2 letniej dziewczynki. (1) Szukam niani od sierpnia/września 2019 nad córeczką. We wrześniu 2019 skończy... user_138468971051 Inwest pel (5) Co myślicie o tym deweloperze i inwestycji gdańskie tarasy? Michal Osiedle Leśne - opinie i oceny (4) Osiedle położone jest w bezpośrednim sąsiedztwie Trójmiejskiego Parku... trojmiasto.pl bajka o dwoch wrzodach na ... (21) bardzo.. bardzo ....w naszych czasach zyja w bekresnym błekitnym morzu,w... Iza Miras (57) Hej, czy ktoś pamięta jeszcze ten klub nocny? Co możecie o nim powiedzieć... Wojtek Odszkodowanie - lotnisko (97) Ktoś z mieszkańców Banina, składał już wniosek o odszkodowanie za... bbb chetnie kupie miejsce w hali garazowej (1) Dzien dobry, bardzo chetnie kupie miejsce postojowe w hali garazowej. Jesli... Oskar Wynajmę jednopokojowe mieszkanie (5) Sprawa jest dość pilna - potrzebne jest jednopokojowe mieszkanie na już ,... maniu0000 Zaginęła biała kotka. Nagroda 1000 zł! (1) W piątek 22.03 ok. 9.00 zaginęła biała kotka 10 m-cy, jest mała, zawsze... zrozpaczony Buldog - Mieszkańcy (3) Posłuchacie Brajaniacy fryzjer azaliowa - proszę o opinie (70) szukam opinii na temat fryzjera na rogu azaliowej/kminkowej. czy ktos juz... Mieszkanka Program Lato z Gdańskiem i Warszawą (48) Już widzę oczyma wyobraźni nowy symbol Warszawy, bo dotychczasowy jest o parę... łowca absurdów Segregacja smieci (1) Nie bede segregowac smieci.Prosze uruchomic procedure mozliwosci zwrotu... Laura Dobry stomatolog/endodonta/leczenie pod mikroskopem w Trojmiescie (1) Witam, Szukam stomotologa placowki dentystycznej gdzie maja mikroskop pod... szukamdentysty zgubiony kluczyk samochodowy gdańsk (1) Albo w Gdańsku albo w autobusie do Ddańska flix bus zgubiłem kluczyk... ludomir jastrzębski byłam w oleńce na śledzika była wyśmienita impreza (1) super obsługa jedzonko pyszne i dużo . widać że obsługa na medal .polecam . daniela Makijaż, Fryzura - najlepiej jedna osoba (3) Witam, czy w okolicy Karczemek jest ktoś, kto zajmuje się makijażem i... Ania