Problem z wypłatą 500+ za listopad w Gdyni. (12) Dzień dobry. Mam problem z otrzymaniem 500+ za miesiąc październik 2018. Do... PH Kowalove (12) Nietsety. Developer nie do konca jest uczciwy. Proponuje zapisy w Umowie... ALina Żule na osiedlu (3) Jak żyć wśród nich. O to jest pytanie Wacek
Termomodernizacja na naszym osiedlu. (1) Podobno ludzie nie chcą wpuszczać budowlańców (większość to pracownicy z... Wacek ... (6) Też jadę 24 listopada z Kutna....pozdrawiam Aneta Zaginione dziewczynki (12) Witam Czy coś wiadomo, czy dziewczynki których wczoraj szukała policja się... Polnord Brama Sopocka II i III (1) Witam. Od momentu podpisania umowy zakupu mieszkania w etapie II i III na... Zawiedziona Zaklad fotograficzny Tęcza (1) Czy ktoś zna historię zakładu fotograficznego Tęcza w Gdyni Obłuże - lata... Basia Matuszak Co powinno sie wiedzieć? (1) Witam, jadę pierwszy raz . Prosze o podpowiedź, o której trzeba się zgłosić?... T Nordic Walking - darmowe spotkania (1) Hej. We wtorki i soboty o 10:00 prowadzę zajęcia Nordic Walking gdzie uczę... KamiKasia moja orunia (1) mieszkalam na oruni -jest spokojnie i zeby byl 3ci pokoj wcale bym sie nie... hania53 co się dzieje z delikatesami centrum na jasieniu (2) Bo zamknięte od paru miesięcy i nie mogę już w kapciach wyjść zrobić zakupów... krysia kotka kocha mamrotka Termin 24.11.18 (2) Jadę z Łodzi czy ktoś może też?razem razniej Magdalena Absurdalna przebudowa parku przy ul. Piłsudskiego!!! (3) W centrum Gdyni przy ulicy Piłsudskiego, wycinają 21 pięknych, wielkich... Dla schroniska dla zwierząt (1) W gabinecie weterynaryjnym w Centrum Handlowym na Cieszyńskiego stoi karton,... assa drzwi prawe i lewe jak rozpoznac ? (2) Po czym rozpoznac ? Czy jak wchodze , czy jak wychodze ? tomek Masakra drzew w Parku Piłsudskiego na Wzgórzu! (1) Co ONI zrobili z tymi pięknymi, 70-cio letnimi drzewami w naszym Parku... Rozgoryczona Dentysta (3) Czesc, jest na osowie jakiś dobry dentysta ? Karolina Pedofile z Lechii (5) W nocy z soboty na niedzielę 7/8 czerwca 2018 Nowy Port - Letnica W Gdańsku... Krzysztof Z. ( N.Port) Dalsza przebudowa Kartuskiej (13) Miasto się odwołało od decyzji ministerstwa infrastruktury o braku możliwości... maciek