Biedronka (5) Strach robić tam zakupy .Drzwi od lodówki urwane, wiszą pochylone .Między... Mieszkanka róg bosmańskiej płk dąbka (1) wyburzaja kamienice na rogu ulic, powstanie w tym miejscu nowa inwestycja ? jinx Opłaty za mieszkania są wysokie. (2) Czynsz w Sopocie jest drogi to fakt, ale znacznie mnie płacą po drugiej... Mój Wacek
Salon Rituals (1) Czy moge prosic o opinie na temat tego salonu fryzjerskiego? czy ktoś byl i... magdaaaa Górka na sanki (2) Gdzie karczemkowi rodzice chodzą że swoimi dziećmi na sanki w naszej... Lic Wjazd na Stogi (3) Dwa niebezpieczna miejsca na początku Stogów: -przejście przez... Piotr K. Kamienica Nest House (6) Budynek powstaje w dzielnicy znajdującej się na pograniczu Trójmiejskiego... trojmiasto.pl Nieszczelne okno przy ścianie pomocy! (1) Mam nieszczelne okno przy ścianie, wilgoć wychodzi. Zna ktoś jakąś firmę,... ja Fryzjer Barber na zapisy w niedziele!!! Sródmieście (2) Witam. wszystkich niedzielnych spacerowiczów tych młodych i tych starszych... Kennteh Barber Budowa przed skrzyżowaniem od jasienia (1) Wiecie co tam budują? amela22 Stomatolog na NFZ (8) Poszukuję dobrego i znającego się na swojej pracy stomatologa (najlepiej na... Asia Rozliczenie ogrzewania (36) Ciekawe! Nowy sezon grzewczy trwa w najlepsze,a nie ma jeszcze rozliczenia za... ass Osiedle futura park (2) Obsługa jest w porządku do momentu zakupu. Później pojawia się problem - na... Adam Za wysokie ceny i słaba jakość (1) Za ten standard wykończenia mieszkania w Harmonii w ogóle nie są warte swojej... Art Rumia Promienna Gdynia (2) Lokalizacja zapewni mieszkańcom wygodę ze względu na położenie budynku w... trojmiasto.pl Miejsce postojowe w hali garazowej-sprzedam (1) Miejsce postojowe w hali garazowej-sprzedam. Kontakt 505258620. Jokaba Obwodnica Metropolitalna (18) https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Sad-zapala-zielone-swiatlo-dla-Obwodnicy... szukam dobrego fryzjera/ki w Gdańsku Oliwie na stałe (5) szukam dobrego fryzjera/ki w Gdańsku Oliwie czy ktoś kogoś poleci. ??? Jola nowy żłobek (2) Zapraszam do zapisów do nowego klubu maluszka Gdańsk , ul. Świętokrzyska 51 .... Kasia Ukraińcy w dzielnicy prowokują zaczepki , kto im wynajmuje pokoje ??. (1) Jak powyżej , a zgłaszać na posterunek Osowa, 58 521 11 34 lub 571 335 080... mieszkaniec .