Co to za płatny parking przy Rossmanie? (1) Od kiedy tam jest płatny parking? Co to za teren prywatny? 3 zeta za to że na... Yoss Straż miejska ostro pracuje blokadami. (1) Niedawno byłem systematycznym świadkiem blokowania aut na ul Pszennej wjazd... Walerian Koszt wizyty u dr Królikowskiej-Kobierskiej (3) Dziewczyny, czy znacie aktualny koszt wizyty u Pani doktor? Będę wdzięczna za... Kasia
Opiekunią do ponad rocznej dziewczynki. (1) Poszukuje niani do rocznej dziewczynki(rok skończyła we wrześniu ).... Agnieszka Sylwester w Sopocie (2) Gdzie można wynająć w Sopocie sale na sylwestra albo zjeść fajną kolację... Jaga Sklep Sano będzie Stokrotką (2) Sieć sklepów Sano została przyjęta przez właściciela Stokrotki... XYZ Miesny (7) Nie miła obsługa czeka wołać czeka po kilka razy przypominać,brak orientacji... Iza Gdzie biegać? - Gdynia Grabówek (5) Cześć Wprowadziłem się wczoraj do Gdynii i szukam jakiegoś miejsca do... JanuszCebulak NOWA SALA ZABAW PO BYŁYM BAJKOWIE opinie (4) Witam wszystkich:) Piszę do Państwa z prośbą o wypowiedzenie się na temat... FANTAZJA Opiekunka do rocznego dziecka Gdynia Obłuże (1) Witam, poszukuje opiekunki do dziecka w okolicach Gdyni Obluza, Chyloni.... Mamawpracy nianiadla 17 miesiecznej dziewczynki (2) Dzien dobry, poszukuję niani dla mojej 17miesięcznej córki. Od stycznia,... kochajaca mama Kamienice przy św. Ducha - opinie i oceny (17) Inwestycja powstaje w samym sercu Głównego Miasta, blisko Traktu... trojmiasto.pl Długie Ogrody (5) Budynek powstanie na przedłużeniu Traktu Królewskiego w Gdańsku, w... trojmiasto.pl Dziki na Pustkach Cisowskich. (3) Od ponad miesiąca dziki z okolicznych lasów nocami regularnie ryją trawniki... Ted. Co si dzieje w blokach na Rozewskiej? (2) Chodzi o blok na Rozewskiej na przeciwko boiska przy szkole nr. 40. Już... Sam Współczuję (2) Współczuję mieszkańcom Chylońskiej. Już teraz w godzinach szczytu jest tam... Opłaty cd (1) Chodzi mi o ambiente w okolicy Jaśkowej Doliny Opłaty (1) Czy ktoś się orientuje jaki może być czynsz z uwzględnieniem średniego... Terapia malzenska (2) Szukam zamiarów, telefonów do kogoś, kto udziela bezpłatnej terapii dla... Ewa Szukam towarzystwa (2) Koleżanki/ nawet kolegi (ale nie cele "towarzyskie"). Kobieta Ca.40, singiel... Reskie