spółka WC ;-) (3) chcę kupić prostą nakładkę podmywającą na kibelek dla staruszka, bo się... Tomek Szukam koleżanki:) (8) Hej Brakuje mi osoby z którą mogłabym poplotkować, wyjść na spacer czy do... Aga Lumpeksy fuks (2) Wiecie kiedy jest otwarcie tego lumpa koło Mc? amela22
Nowe przedszkole muzyczne Nutka na Pogórzu zaprasza dzieci w wieku przedszkolnym (1) Nowe przedszkole muzyczne na Pogórzu ul. Majakowskiego 1 organizuje: W... arozer Uwaga na złodziei i demolatorów samochodów w Otominie (1) Drodzy mieszkańcy Otomina i okolic. To już drugi raz kiedy zostało zniszczone... Anna Alma (6) Witam . Szukam kogoś z Olsztyna kto wybiera się 3 stycznia 2019 do sanatorium... Kasia R. .... (4) Witam jadę 3 01 2019 do Gdańska Sobieszewo sanatorium Alma z Kutna czy może... Grażyna Czy ktoś ma garaż do wynajęcia na Stogach?? (1) Szukam garażu do wynajęcia na Stogach.Najlepiej na terenie prywatnej posesji. mieszkaniec Fitness, siłownia Stogi? (10) Możecie mi podpowiedzieć, gdzie znajduje się club fitness, ewentualnie... Ola Dzień handlowy przedstawicieli firm meblowych ?! (1) Witam, Mam pytanie czy w Gdyni jest coś takiego jak dzień targowy/handlowy ,... eska Rzęsy metodą 1:1, 1:2 (8) Witam, czy ktoś z karczemek lub kiełpina zajmuje się doklejaniem rzęs ? rzęski Poszukuję chętnej osoby do przeprowadzenia na niej badania psychologicznego (7) s Student Przyjaciele zmarlego na mostku (3) Nie wstyd wam? Przeczytalam wszystkie opinie o '' upamietnianiu'' miejsca... Lili Trzy Podkowy (1) Drodzy mieszkańcy zastanawiamy się z mężem nad kupnem mieszkania na Osowej -... Anka Polnord Brama Sopocka reklamacje!!! (2) Witam, jako mieszkanka ll etapu osiedla Brama Sopocka w Gdyni, ostrzegam... Mieszkaniec Brama Sopocka Niania (1) Witam serdecznie Rodziców Posiadam wykształcenie pedagogiczne , 9- cio... Agnieszka Ludwin Super niania (1) Pani lat 33,wykształcenie pedagogiczne , 9- cio letnie doświadczenie, kurs... Agnieszka Ludwin Znaleziono deskorolkę (1) Witam. Jakiś tydzień temu na mojej klatce schodowej ktoś ?porzucił?... Maciej Przenoszą przychodnie z ul Łużyckiej na Reformacką (2) Podobno będą przenosić przychodnie z ulicy łużyckiej w gdańsku do nowej... Marian Płytki ceramiczne w salnie (10) Hejka, remontuję właśnie salon i zastanawiam się nad ciekawym rozwiązaniem... Angela