sp 40 Gdynia likwidacja gimnazjum (4) Jako rodzic ucznia 6 klasy sp 40 w Gdyni nie zgadzam się na wyrzucenie dzieci... Jacek Alma (1) Witam serdecznie Wszyscy widzę toruń-warszawa A czy ktoś jedzie może z okolic... Alu Poszukuję domu lub działki budowlanej w bliskiej okolicy ul.Sierpniowej/Lipcowej (2) Tak jak w tytule, czy ktoś z Państwa wie o działce bądź domu wolnostojącym w... Magda
Korepetytor/ka z matematyki poszukowany/a (1) Witam. Szukam, jak w temacie, kogoś do pomocy z ogarnięciem materiału szkoły... Agnieszka Szukam koleżanki do wspólnych wyjść na siłownię lub spacery (4) Hej, Szukam dziewczyny która chciałaby zadbać o siebie np. Wspolne wyjścia na... Agata Skradziono rower (1) proszę o udostepnianie!! skradziono rower!!! w nocy z 06.09 NA 07.09.2018r.... Marcelina Szumotalska Zaparkować mimo niebezpieczeństwa (5) Dziś około godziny 17.05, Pan kierujący pojazdem marki Ford Focus o nr... ANNA Jola (2) Szukam osób którzy mają termin 30 10 18 do Sobieszewa z Warszawy Płocka Park (Zenga) a to już zbudowane jest? (3) bo nie wiem a 3 lata temu rozwazalem zakup Mikael's Kanalizacja św. Barbary (1) Czy któryś z mieszkańców z Angiekskiej Grobla na św. Barbary zauważył problem... DD Przymorze drogi rowerowe dzięki BO szansa na dokończenie (4) Ulice Jagiellońska,Obrońców wybrzeża,Kołobrzeska-do Czarnego dworu mają... Głosuję na projekt nr 5--rowerzy Zlobek (2) Szukam zlobka lub klubu dzieciecego gdzie sa miejsca? Taniec jazzowy koło UG (1) Jazz projekt to zajęcia, które szkolą przyszłych zawodowych tancerzy, którzy... Adam Nowy blok na Kusocinskiego (1) Witam, czy ktoś z państwa orientuje się w kwestii nowego bloku, który ma być... Kaja co zamiast SAM-u w Brzeźnie (2) czy ktoś tak naprawdę się orientuje co tam i kiedy powstanie? hsp Usługi stolarskie Przymorze (1) Witam gdzie bede mogł przeciąć kuchenny blat na pół w okolicach przymorza?... b4ko Prokuratura (2) Ja mieszkaniec G67 byłem przesłuchany wczoraj na prokuraturze w sprawie... Mieszkaniec OH Browar Gdański nowy etap (1) Czy ktoś z Państwa zarezerwował mieszkanie w najnowszym etapie Browaru... Browar Gdański (1) Ostatni etap to zbrodnia architektoniczna na tym miejscu. Tynk... Mieszkaniec Fortyfikacje Gdańska jakie i gdzie (2) Osobom chcącym zapoznać się z fortyfikacjami Gdańska polecam stronę... Marcin