Zgubiłam pierścionek... (2) Zgubiłam w tym roku na terenie osiedla Trzy Żagle pierścionek- złoty, z... Asia czy istnieje jakieś stowarzyszenie, grupa ludzi, która zajmuje się problemem niszczenia kamienic i mieszkańców na terenie (1) chodzi mi o jakąś grupę, która sobie pomaga, " walczą" ( tak można to nazwać)... gda kamera go pro (2) Witam właśnie wróciłem z Sopotu i zostałem pozbawiony kamery gopro, gdzie... Marek
Poznam mamę do wspólnych spacerów (2) Witam, Tak jak w temacie:) spotkam mamę do wspólnych spacerów i innych wyjść... Kasia NOWA MORENA MURAPOL (11) Zapraszam do dyskusji na temat osiedla, ktore powstanie w 2018r. Julia zaglosuj na parki w karczemkach (1) drugi etap glosowania: https://gdansk.zetwibo.pl/voting/welcome zaglosuj!... HEYHO Żłobki (1) kiedy powstanie żłobek na oruni górnej?nie mamy żadnego. Jest żłobek na ul... ania komentarz (2) Witam Restauracja Gosia-super!!! Swojsko,domowo i uczciwie!!!Już nie raz... Ewa Dzionk SobieszewoAlma (4) Hejka.Czy jedzie może ktoś 5 .10.2018 z okolic Konina ELKA Paczkomat przy pętli Siedlce (2) Jesli popierasz moją propozycję na lokalizację dla nowego paczkomatu przy... Kasia Pediatra dziś (1) Możecie powiedzieć czy znajde dzis pediatre w Gdańsku lub pruszczu? Iza Xero na Morenie (2) Czy w ogóle jest gdzieś tam Xero? Czasem potrzeba skopiować dokumenty i bida :( Halyna Budżet Obywatelski - głosujemy projekt nr 6 (1) Zagłosujmy w budżecie obywatelskim na projekt nr 6 w dzielnicy Oliwa. Nowe... mama Ania Azaliowa- Strefa 30 ??? (117) Witam! Czy tylko mi przeszkadza, ze kierowcy jeżdżący ulicą Azaliową jeżdżą... Anna Sprzedam kimono judo/karate rozmiar 110 (11) Stan bdb, odpowiednie na 4-6 lat. Odbiór Zaspa lub wysyłka. Zdjęcia wyślę na... ajkulek tanie książki ulica partyzantów gdańsk (11) Jak w temacie. Czy wie ktoś z Was czy ta księgarnia jeszcze tam jest? Był... martewka grzyby (1) Jak tam sytuacja z grzybami? Sa juz jakies? PG opinie rodziców (2) Nasza 3 latka wyrusza do przedszkola54 już od września. Może są tu rodzice... MamaMonika 31 październik -turnus (7) Witam kto jedzie w tym czasie do sanatirium Beata oszaleć można (1) Co tak ujada dziś cały dzień na Przymorzu? Szału można dostać.... słoneczko