Plusy i minusy (1) Z plusów osiedla: - materiały dobrej jakości, - szerokie klatki schodowe,... Jakie gimnazjum z j. francuskim - w centrum (2) Witajcie, pomóżcie znaleźć gimnazjum w centrum Gdańska które naucza również... Łukasz W wejściu nr 59 na plażę (Przymorze) zgubiłam psią piłeczkę ze sznurkiem. (1) Szczeniak tęskni. Inne piłki to nie to samo. Może ktoś znalazł i może oddać?... Ola
Alma turnus od 10 września 2018. . kto jedzie? (49) Witam. Jadę do Almy od 10 września...kto jeszcze się wybiera ? Nela wentylator łazienkowy (1) Mam indywidualny kanał wentylacyjny w niskim bloku z połowy lat 80. Czy mogę... Tomasz Przedszkole Samorządowe nr 14 na ul. Zawackiego - proszę o opinie. (10) Co myślicie o tym przedszkolu??? Andrzej Szukam dobrego żlobka dla córki na Łostowicach (4) Dzień dobry, szukam dobrego żlobka dla córki na Łostowicach, czy ktoś może... Bartek Cafe Olimp (18) hej dziewczyny , czy któraś z was była może ostatnio w knajpce na 16 piętrze... Cinderella budowa została zakończona? (1) mieszkania zostały odebrane ? incognito Nowy żłobek "Cyprysek" na ul. Wielkopolskiej otwarcie (3) Witam, zapraszamy do zapisów do nowo powstającego żłobka Cyprysek na ul.... Bartek Wrzaski i alkohol na schodach obok Malczewskiego (2) Od długiego już czasu - od wieczora do późnej nocy - na schodach obok boiska... mieszkanka siedlec Naprawa serwis pralek zmywarek Gdansk Sopot Gdynia Tel 606 402 562 (1) Naprawa serwis pralek zmywarek Gdansk Sopot Gdynia Tel 606 402 562... Zdzisław potencjalny klient (1) dlaczego pracownicy przy stanowisku = sprzedaż nowych aut= jedzą ? czyżby nie... RAAM Poszukiwana niania na poniedziałki i środy (1) Witam, Szukam ciepłej niani dla swojego 16 miesięcznego synka w poniedziałki... Mama Turnus 10 września (1) Witam wybieram się do sanatorium 10 września ze Słupska. Może ktoś chętny... Andrzej Optyk (1) Optyk z Hali Gulden jest na ul Olsztyńskiej 5/A na przymorzu Kinga Zagubiony pies (1) dziś po godzinie 14 w autobusie 156 wsiadł pies.srediej wielkości,czarny z... plima1@wp.pl Optyk (1) Optyk z Sopotu z Rzemieślniczej jest na Przymorze na ul Olsztyńskiej 5/A Kinga nie polecam (1) przychodziły panie co jakiś czas inne do mojego mieszkania . jedne nie miały... Skup butelek w Gdańsku (9) Hej, czy w Gdańsku jest jakiś skup butelek, gdzie przyjmą mi około 150... ohmpro