ktoś zna ? nauczyciela... (3) Dziewczyny i chłopaki, moja córka idzie do I-szej klasy. Wybraliśmy SP 35 .... mama Sylwia Kociak (4) Po osiedlu kręcił się młody zadbany i bardzo przyjazny kocurek - czyjaś... mieszkaniec Szukam lokalu usługowego na wynajem w Gdańsku Oliwie (1) Dzień dobry, poszukuję niedużego lokalu usługowego (15-30 m2) w Gdańsku... Teddy
Rolki figurowe (1) Czy w Gdańsku jest szkółka, która prowadzi naukę jazdy na rokach figurowych?... Amelia Rolki figurowe (1) Czy w Gdyni jest szkółka, która prowadzi naukę jazdy na rokach figurowych?... Amelia Nauka samoobrony dla dzieci (1) Serdecznie zapraszamy dzieci na treningi Taekwon-do, koreańskiej sztuki... Akademicki Klub Taekwondo Udar UWAGA Zboczeniec przy wejściu na przystanek SKM Zaspa. (10) Od pewnego wchodząc w godzinach porannych na schody prowadzące na przystanek... viola Sobieszewo sanatorium Alma 11 wrzesień (15) Witam! Jadę 11 września do sanatorium w Sobieszewie. Czy ktoś jeszcze jedzie... Anonimowy123 Szukam mamy z dzieckiem na spacery :) (2) Mój syn ma 2,5 roku, a ja 26 lat. Mieszkamy na Dąbrowie niezbyt długo dlatego... S Apartamenty Nowy Świat (11) Lokalizacja w Osowej dla wielu osób oznacza, dzięki bliskości obwodnicy,... trojmiasto.pl Hej (1) Ja mam od 10tego września jestem z elblaga Lokatorzy III etap (1) Dzień Dobry, pomału sprzedają się kolejne mieszkania z III etapu. Ciekawe jak... AlPI korepetycje matma (1) Szukam korepetytora z matematyki, uczeń gimnazjum. Info na maila:... Lili Hej (2) Witam a kto ma na 10tego października jestem z elblaga Żłobek - Misie Tulisie lub inny (3) Witam Planuje posłać mojego dwuletniego syna do żłobka - zastanawiam się nad... Małgosiad Gorczycowa 1-klatka D,E (5) Niedługo planuje kupić mieszkanie w jednej z tych klatek przy Gorczycowej 1... jas Sprzedam laktator i sterylizator Avent (7) Fotki i opisy tu :... katimat pitbul bez smyczy (5) czemu ta patologia je#ana chodzi z tym psem bez smyczy? albo wyprowadza go... Iwona Żabka ul. Storczykowa (16) Czy ktoś może wie co się dzieje z nowo powstałą żabką? Tak szybko ją... abc Drobne przeróbki krawieckie (2) Potrzebuję numeru kontaktowego do osoby która się podejmie drobnej przeróbki... Mieszkanka