Skup butelek w Gdańsku (9) Hej, czy w Gdańsku jest jakiś skup butelek, gdzie przyjmą mi około 150... ohmpro Zaginęła kotka Shina (szina) (2) Kochani, dzisiaj tj. 3.09 ok godz 10ej w okolicach ul.Makuszynskiego,... Natalia nauczyciel od j.Polskiego (1) Jakie macie opinie o nauczycielce od j. Polskiego o inicjałach EM ? Dochodzą... Nowy
sobieszewo 11.09.2018 (1) Witam.Jadę do Sobieszewa 11.09.18 z Włocławka.Może ktoś jedzie z okolic swoim... doris opłaty za szkołę podstawową na zakopiańskiej w gdańsku (1) Czy ktoś wie ile naprawdę kosztuje nauka w szkole podstawowej , właśnie... babcia Arogancki pan podający się za kierownika i równie arogancka młoda pani o imieniu Daria (1) Bardzo proszę szefostwo Lidla o zaznajomienie swojego personelu ze słowem... brzeznianin wojciech (1) Kilka lat temu ubiegający się na stanowisko prezydenta Gdyni obecny prezydent... wojciech Sp 14 czy Sp 8 Gdańsk - zerówka (3) Pytanie kto może polecić szkołę 14 pod kątem zerówki, w sp 8 są zajęcia w... Mama Ilona Ewa (1) Jest tu ktoś kto zaczyna turnus od 10.09.2018? Ewa co tak śmierdzi? (3) Od 2/3 dni strasznie śmierdzi siarką po nocach przy Fundamentowej :( mieszkaniec drugiej kategori Punkt przedszkolny Olusia (8) Witam. Potrzebuję opinni na temat Punktu przedszkolnego Olusia na ul.... :) Hej (1) Witam ja mam również na 10tego września jadę autem z elblaga Malgorzata Poszukuję niani na poniedziałki i środy (1) Witam, Poszukuje niani dla swojego 15 miesięcznego synka na poniedziałki i... Mama Zaginą pies Rodezjan we Wrzeszczu (3) Zaginą pies Rodezjan w Gdańsku Wrzeszczu. Prosimy o pomoc 530505070 zaginą pies Rodezjan Szpaki koło sp11 (3) Czy wie ktoś co stało się na górce obok oczyszczalni koło sp11 leżała tam... Ja Nowa letnica Gdańsk (111) Robyg niedlugo zacznie budować Nowa letnice i mam pytanie,czy polecacie tam... Jacek Masażysta (2) Dzień dobry. Mieszkam tutaj od niedawna i nie znam tu jeszcze zbyt wiele... Szukający Szkoła podstawowa Gdańsk (12) Witam, w związku z przeprowadzką z innego miasta, poszukuję przyjaznej... Ala Martyna (3) Jadę do Sobieszewa do Almy 11.09.2018. Wyruszam swoim autkiem w... Autobus 268 - nowa trasa (przez Smęgorzyno) (1) Rozkład od 3 września 2018 :) http://www.ztm.gda.pl/rozklady/linia-268.html AA