Rozliczenie co (3) Spółdzuelnia mieszkaniowa Ujeścisko, czy też dostaliście duże kwoty do... M UWAGA! (3) Dziewczyny uważajcie na podejrzanego madasa grasującego w liniach 182, 128.... Zofek Storczykowa4 (8) Witam często widzę jak pani z storczykowej4 na parteze wypuszcza psa samopas... Mieszkaniec
miejsce dla mam (2) Czy ktoś słyszał o nowym miejscu które powstaje w Gdańsku? Podobno będzie... mmmm Jak się mieszka na Chwarznie? (4) Witam, Jestem zainteresowany zakupem domu na Chwarznie. Szczególnie w... calka Ulica Jastrzębia (2) Zastanawiam się nad kupnem mieszkania w bloku na tej ulicy, czy ktoś z... Tabasko zgubiłam torebkę! (1) W okolicy sklepu Żabka koło szkoły nr. 77 do bloków Pomorska 13-14 zgubiłam... Milena S. Szukamy kawalerki do 1000 zł z opłatami (9) Witam! Jesteśmy młodym pracującym małżeństwem z kochanym, grzecznym Kotkiem.... Madzia Zamknięta żabka na ul chabrowej (3) Czemu zamkneli żabke kupowałem tam piwko i czipsy co sie dzieje zabkaggg Żabka otwarta!!! (17) Ciekawe jak długo tym razem? Mieszkaniec Nowa Osowa (1) Bardzo sympatyczne osiedle, dobrze się mieszka Monika Zabiegowy (1) Pani Basia z zabiegowego nie zakłada rękawiczek przy zastrzyku Poszukuję gospodarstwa (1) Czy może wiecie gdzie można kupić kurę wiejską i dobre jajka, warzywa w... AB Internet Kiełpino Górne (4) Witam, od niedawna mieszkam w Kiełpinie I poszukuje jakiejś alternatywy dla... Patryk Kupię mieszkanie 3 lub 4 pokojowe / Babie Doły (3) Witam - poszukuje mieszkania 3 lub 4 pokojowego. Moze być do remontu. Z góry... Krzysiekwn Zaginiony ulubiony sklep BICO (1) Ceść jeszcze niedawno w Gdańsku był stacjonarny sklep bico australia z... Emilka89 Śmietniki na osiedlu (7) Witam Czy nie denerwuje was że u nas na osiedlu jest tak mało śmietników ? Eko Manicure hybrydowy (3) Manicure hybrydowy *naturalna płytka paznokcia 35zł (usunięcie w cenie) *... M-nails Szukam koleżanki, kolegi około 40 z trójmiasta (4) Jestem kobietą 42 letnią. Szukam osób do znajomości przyjacielskiej , by... Monikaruda pingpong (6) Orientujecie się, gdzie są stoły do grania w ping- pong na świeżym... Ewka