Como (24) Como powstaje w dzielnicy o rozbudowanej infrastrukturze. Sklepy, usługi,... trojmiasto.pl Poszukiwany rower (1) Poszukiwany rower KR błąkający się piesek (5) widzę juz od ponad tygodnia pieska (chyba młody jeszcze, bardzo wychudzony)... lidusia
York widziany koło piekarni koło Lewiatana (1) Uwaga! Widziano yorka "zagubionego" z długimi włosami po prawej i lewej... Sąsiadka posiadaczka i wielbicie 10.09.2018 (1) Mam na imię Ewa jadę z Kołobrzegu swoim autem . Pozdrawiam Ewa Browar Gdański Kulturalny (3) Mają opóźnienie? Teoretycznie IV kwartał 2018r, ale nic nie słychać o... poszukuje nauczyciela gry na pianinie (1) Zawsze marzyłem o tym aby nauczyć się gry na pianinie zwłaszcza że posiadam... konrad Kupno mieszkania w falowcu czy warto ? (16) Cześć! Przymierzam się do kupna mieszkania, interesuje mnie dzielnica... tomasz Letnie opady - sytuacja na letnicy (2) Cześć, ktoś się orientuję jak podczas opadów takich jak wczoraj/dziś i np.... abc Ile może trwać remont 10 piętrowego budynku ? czy ktoś wie ? (23) Remont budynku przy ul. Zw. Jaszczurczego 1 w Gdańsku ( oś. MORENA ) miał... zmęczony mieszkaniec Skradziono samochód (1) Dzisiaj w nocy skradziono mi samochód marki bmw 7 f01 granatowy na osiedlu... sprzedam drewniane łóżko z barierką zabezpieczającą ikea kritter kolor niebieski z materacem -75zł ,biurko białe ,lampka (1) sprzedam w dobrym stanie drewniane łóżko w kolorze niebieskim z... jaÚ) C200 Office - opinie i oceny (2) C200 Office powstanie w wyniku przebudowy istniejącego biurowca, służącego... trojmiasto.pl Amatorksi zespół szuka perkusisty (5) Szukamy już kogokolwiek, kto chce grać na perce, może być to totalny amator.... Paweł Najlepsze mieszkanie dla studenta. (1) Orientuje się ktoś gdzie najlepiej szukać mieszkania? Poszukuje czegoś w... Edward Kiedy mozna sie wprowadzac (1) Witajcie. Jestem nowy w tym to moje pierwsze mieszkanie zwlaszcza od... Krzysztof mundurek szkoła pozytywna (6) Witam, Czy ktoś ma do odsprzedania dziewczęcy mundurek galowy (rozmiar 134)... Kasia Październik Alma (1) Też jadę 30 10 z Nowego dworu gdańskiego Sanatorium Alma Sobieszewo od 6.10 (2) Wybieram sie do sanatorium. Ktos jedze na ten termin? Izabela Szukam stolarza-renowacja schodów (1) Witam, poszukuję kogoś kto zna się i podejmie odnowienia schodów dębowych.... Bojanka