kamienice Malczewskiego (1) Jestem mieszkańcem osiedla Siedlce na nieszczęście blisko trwającej od 2014... Zyczliwy miezkaniec Szkolenie z serii „doping”, rozszerzone o medycynę i farmakologię w aspektach budowania sylwetki i zdrowia. (1) Dzień dobry! Z dużą satysfakcją zapraszamy na kolejne szkolenie z serii... espeioes Pani do opieki nad dzieckiem (6) Szukam Pani, która mogłaby odbierać moją córkę (3 latka) z przedszkola... Gosia
dziwny facet (4) Cześć. Zwracam sie do osob ktore moga cos wiedziec na ten temat. Chodzi o... Małgorzata Noskowskiego 13A - czynsz (3) Witam, mieszkam w bloku przy Noskowskiego, klatka nr 13A. Mieszkanie ma około... Paweł Bałagan wokół sklepu (4) Jestem mieszkańcem osiedla Fikakowo, codziennie przechodzę obok Merkusa.... rico Nie głosujcie na Kłodzińskiego w najbliższych wyborach samorządowych. (2) Nie nadaje się na radnego. rozczarowany Uciążliwy Alarm (1) witam , mieszkam na ulicy Hermesa i od dłuższego czasu słyszany jest... himLER Festyn sierpień? (2) Hej, co się stało z festynem, który odbywał się co roku 15 sierpnia przy... Kazik Obotrycka droga dojazdowa do domów wybudowanych przez TPS (4) Niestety mieszkańcy lokali/domów na Obotryckiej wciąż jeździmy droga... KubaS Alma od 16 sierpnia 2018 (28) Witam! Czy ktoś w tym terminie jedzie do tego sanatorium? Pozdrawiam. Teresa Tamka jak Grunwaldzka (11) Kierowcy zrobili sobie z tej ulicy "bypas" i jeździ ich więcej jak... Darek Parking (2) Do kogo będzie należał parking przy ul Olsztyńskiej Kinga Po odbiorach (3) Pierwszy raz spotkałem się z tym ze w oddawanym mieszkaniu nie ma tynków na... M Szukam Pani do odbierania dziecka z przedszkola (2) Szukam Pani,która mogłaby o godz.15.00 odbierać moją córkę z przedszkola... Gosia zagadka (2) Od jakiegoś czasu ( parę tygodni) w klatce schodowej przy ul. Kombatantów... wadar44 młoda kotka rosyjska zaginęła (3) Zaginęła w Gdyni z ulicy Gryfa Pomorskiego młoda roczna kotka rosyjska... Sławek OBI Kołobrzeska (8) Czy ktoś wie kiedy otwarcie OBI na Kołobrzeskiej? Usia Coś gdzieś Wrzeszcz i okolice? (12) Przeprowadziłam się do Gdańska i mieszkam na Wrzeszczu - czy w okolicy... Anka Jasień Park - margo; Czy wiecie coś na ten temat? (25) Zastanawiam się nad zakupem mieszkania od dewelopera firmy Margo, na ulicy... Anka___