Wyzsza szkola bezpieczensta (7) Czy warto tam iść, dostałem wile dobrych opinii o nich? kastet zamknac pijacki sklep przy zntk (1) Popieram i powinno odbyć się referendum mieszkanców dzielnicy Przeróbka za... Mieszkaniec dzielnicy Zaczynają się problemy przez opóźnienie. (9) Wiatam wszystkich. Niestety powoli zaczynają się problemy z opóźnieniem.... chudybercik
Tenis stołowy. (4) Witam . Czy gdzieś na Chełmie jest możliwość wynajmowania raz lub dwa razy w... Jakim autobusem dojechać z wreszcza na morene? (7) Jakim autobusem dojechać z wreszcza na morene? I jakie są stację na morenie? Moni cisza (4) mieszkam przy placu ks komorowskiego w nocy nie można tam wytrzymać hałasy... basia E-tesco (3) Ciekaw jestem Waszej opinii o tym internetowym sklepie. Ja z tego sklepu... Andrzej Kisiel Oświadczyny w Parku Oliwskim (12) Cześć Mam do Was pytanie. Na początku napiszę, że nie znam kompletnie... marek Avon (3) Czy znajdę na naszym osiedlu konsultantkę /ta Avon ? Mieszkanka ... (6) Bardzo uprzejmie proszę o opinie na temat developera oraz o domkach na... Paweł działka w Karczemkach (6) dzień dobry, poszukuję działki budowlanej w Karczemkach/ Kokoszkach - okolice... Wioleta Gwarancja stałej ceny (1) Ostrzegam !!! Nigdy nie dajcie się nabrać, bo będziecie płacić 30% drożej Zdzisław Różany Stok (49) Inwestycja powstaje w zacisznej części miasta, z dala od śródmiejskiego... trojmiasto.pl Zespół Szkół Katolickich im. św. Kazimierza , Gdańsk, ul. Pilotów 1 (8) Czy ktoś wie jakie są koszty uczęszczania dziecka do tej szkoły podstawowej... Karolina Grupa na fejsie Komedy 30 (9) Juz jest....zapraszam Koza Szukam mieszkania na wynajem (4) Jesteśmy młodym małżeństwem z 2 miesięcznym dzieckiem i szukamy mieszkania do... U_sz Dwie godziny i 10 minut (3) 2 godz i 10 minut tyle musiałem czekać na pizze. Niestety w okolicy nie ma... smakosz hałas w nocy od ok.23 (3) Czy wiecie może co tak hałasuje od ok.23 do godzin rannych w Osowej? Slychac... autor Alma-pokoje jednoosobowy? (1) Czy w Almue są pokoje jednoosobowy ? gospodarz na 2 lata w Sudety potrzebny (2) rodzina przebywajaca zagranica poszukuje mezczyzny lub pary ludzi do... słowianka