jest lato i jest teraz i co sie liczy oprócz tego (2) pali ? zatrzymaj sie zobacz motyle miej w przysłowiowym gdzies.... na... słowianka Koszt ogrzewania (2) Witam. Czy ktoś się orientuje jakie są koszty ogrzewania na Żabiance? Pozdrawiam Sławomir Kiosk ul. Subisława, ul. Pomorska? (2) Czy ktoś się orientuje co się znajduje teraz w tym kiosku? O godzinie 22.15... Dorota
Optyk - Zaspa, Przymorze (5) Szukam dobrego salonu z profesjonalnym podejściem do klienta i dokładnym... zaspianka Autobus 118 (2) Jeździ jakiś autobus zastępczy za 118? Magdalena Paznokcie żelowe (1) Witam, szukam Pani, która byłaby w stanie robić mi dopełnienie paznokci co... Doradca klienta Zaświadczenie, że mogę być chrzestną (1) Witam, chciałam zapytać, czy orientujecie się, czy w naszej parafii na... Magda Piekarnia cukiernia przy Krynickiej (3) Witam, czy zamawialiscie może torty w piekarnii, cukierni znajdującej się... koralinaa manicure hybrydowy (21) ktoś robił? poleca? jakie ceny? zastanawiam się mocno. Czy po 2 tyg zmywa się... wmp12345 Remont klatek falowiec na Rzeczypospolitej (3) Cześć. Zauwazyłem, że rozpoczął się remont klatek w falowcu przy ul.... Tomasz Alma (5) koszmarny ośrodek. Na powitanie, zamiast skierowania recepcja (menagerka)... sarna Pobyt w Alma - odradzam (5) Pobyt w Alma - odradzam. Cały czas w budowie, kto dopuścił do pobytu... Kuracjuszy listopad 2017 Quattro Towers we Wrzeszczu, jak sie tam mieszka? (2) Czy ktoś mieszka w tych wiezach? Zastanawiam sie czy kupić tam mieszkanie... Gosia810 Poznam mamę/rodziców w okolicy (5) Przeprowadzam się właśnie z synkiem 3.5 roku do Gdańska będziemy mieszkać na... Fastplast, plaster rozgrzewający, (11) Gdzie mozna dostac Fastplast, plaster rozgrzewający, ze smokiem mario87 alma gdańsk - Sobieszewo od 17 sierpnia 2018 (1) Witam. Czy ktoś w tym terminie z Bydgoszczy, Torunia lub okolic jedzie... Lucyna Hokejowa 3 (7) Inwestycja powstaje w nowej, ale już rozwiniętej infrastrukturalnie części... trojmiasto.pl Telewizja + Internet (3) Witam, Jakiego dostawce polecacie, który dostarcza intetnet + TV na naszym... TV Poszukuję garażu do wynajęcia (2) Witam, szukam garażu do wynajęcia w okolicach ul Storczykowej Kontakt tel.... Jarosław L. PIZZERIA GUSTO DOMINIUM, ALFA CENTRUM!!!! (11) 17 Września, Galeria Alfa Centrum, Przymorze. Postanowiłem wybrać się ze... foodLover