Dobre wrażenie z mszy o 08:30 22ego lipca (1) Odmalowany i poszerzony kościół robi bardzo pogodne i radosne wrażenie! i... Zbigniew xxx (1) Niedziela rano A dziecko na ogródku wyje od 7 rano. Chodzi o nr budynku 67.... kościół przy ul,Czerskiej (3) Czy ktoś dokładnie wie gdzie będzie budowa kościoła między jakimi osiedlami... jad052
śpiew syren ? impreza cykliczna (2) Chciałbym poinformować wszystkich o imprezie cyklicznej, która odbywa się na... Piotr odbiór (1) Jeszcze zaden budynek nie został oddany do uzytku formalnie .--nie mówiąc o... Bartek Problemy z sąsiadami (4) takie rzeczy mam na porządku dziennym sąsiedzi z W.Rzymowskiego 12a/3/.... Nie ważne Szukam koleżanki (1) Szukam koleżanki 35+ do wspólnych spacerów i wypadów na plażę. Aga Szukam koleżanki (1) Szukam koleżanki do wspólnego spędzania czasu, wypadów na plażę itd. Mieszkam... Aga Pogram w piłkę - dołączę do drużyny (1) Cześć, Dołączę do jakiejś grupki, która regularnie spotyka się na grę... Tom Warsztat osiedlowy/ogólnodostępny (7) Cześć, mieszkam na osiedlu Zaspa, zdarza się że potrzebuję dostępu do... kobuz Dziwny Płatny Parking (1) Na ul. Toruńskiej powstał dziwny płatny parking kto wyraził zgodę na taki... Marek Przychodnia Przymorze (11) Witam, niedawno przeprowadziłam się na Przymorze i chcę zapisać moje roczne... Justyna Małgosia (1) Witam jadę pierwszy raz do sanatorium jedzie ktoś z okolic Tucholi albo... Podziękowania (3) Dom Seniora Kalina pragnie serdecznie podziękować za przyjęcie zaproszenia na... Gabriela Walentynowicz Jak z komunikacja z Gdynii Dabrowa? (2) Pytanie jak w temacie zlaszcza dla tych co mieszkaja dluzej na osiedlu.... Adam ALMA SOBIESZEWO od 21 LIPCA (11) Kto jedzie do Almy od 21 lipca 2018 r.?? Gosia Bistro "Co ludzie powiedzą" (5) Kiedy otwarcie lokalu? AA Lodowata woda z kranu w falowcu (1) Witam czy ktoś wie dlaczego w krańcach nie ma ciepłej wody i przez ile to... Lokatorka Mieszkanie z płyty karton gips (1) Witam, Chciałbym się spytać przede wszystkim mieszkańców osiedla Wiszące... Alternatywy 4 google a380c484b684 (1) https://www.google.ru/ c506c908c345 j8Leyw6d2Z HenryInasp