Zaginal rower (2) W dniu 07.08.2018. z klatki schodowej na ul. Storczykowej 2 skradziono bialy... Maria Fryzjer kokoszki (19) Co sądzicie o salonie fryzjersko kosmetycznym na Nowatorów? Ktoś był? Jakie... Stokrotka Wynajmę mieszkanie (2) Jesteśmy młodym małżeństwem z nowonarodzonym dzieckiem i szukamy mieszkania... U_sz
Klub Fitness w Porcie (1) Witam! Serdecznie zapraszam na spotkanie informacyjne dotyczące nowego Klubu... Sylwia Szukamy mieszkania do wynajęcia (1) Szukamy mieszkania do wynajęcia. Jesteśmy młodym małżeństwem z nowonarodzonym... U_sz Kot Hiro zaginął (1) Wczoraj 04.08 przy ul. Wejherowska 13 w Sopocie (Kamienny Potok) ok godz 22.... Pomocy Znaleziono maskotkę świnki Pepa (1) W okolicy stokrotki dzieci znalazły maskotkę świnki Pepa. Świnka czeka na... Hana-C chodniki na ul.Spadzistej (1) na chodnikach osiela namiernie parkuja samochody,ruch pieszy praktycznie... iwa golasy (1) Niektorzy ludzie to zadziwiaja mnie swoją głupotą albo ociera się to o... Grzegorz ul,lipowa (6) dlaczego nie wykupicie tych 2 "domków" blizej obodnicy które szpecą i tam nic... ciekawa Alma Gdańsk - Sobieszewo od 26.06.2018 (18) Witam kto jedzie do sanatorium Alma od 26 czerwca? To mój pierwszy wyjazd do... Gosia 15 Syreny/ alarm w czasie burzy (3) Słyszał ktoś? Wiecie skąd dochodziły i z jakiego powodu? Monika wersalka do zabrania, lub do utylizacji (3) oddam wersalkę, ew. do utylizacji w Gdyni S. Sieradzan Piła motorowa (3) Przy ulicy Górniczej w domu jednorodzinnym mieszka człowiek, który w sobotę i... Ed GRA w PIŁKĘ NOŻNĄ NA ORLIKU przy SP 2 na Morenie (5) Cześć, kompletuję ekipę do coponiedziałkowej gry w piłkę nożną w godzinach... Paweł Extreme Hobby - Ktoś coś? (1) Cześć, zastanawiam się nad zakupem kilku ciuchów z Extreme Hobby. Posiada... LewisBoina Jak dojechać? (1) Hej, orientujecie się może w jakich godzinach działa karuzela na placu rybnym... Edyciaaaaaaa Plaża (1) Czy można się kąpać na plaży na Górach Zachodnich? Aga Gołąbki fatalne (3) Dziś kupiłam 2 szt . gołąbki , są fatalne. Chinach, chyba mają tydzień! !!... Klientka wkurzona Zaginął kot (1) 31 lipca na ulicy Marsa 24 na Osowie (obok gimnazjum) zaginął kot. Wabi się...