Co budują koło kościoła Jasień? (4) Czy może ktoś wie co budują koło kościoła na Jasieniu? Z tablicy... jojo absurdy na Osiedlach: Gdańsk i Przymorze (17) W Gdańsku powstała moda na stawianie słupków i krawężników wzdłuż ulic i... Obserwator Turnus (2) Czy jedzie ktoś w terminie 10.09 z Torunia lub okolic i można by było się... P. L
Niby pełno ludzi, a jakby nikogo nie było..... (14) Mam taką sytuację, że 2 miesiąc mieszkam w Trójmieście i wszystko na pozór... Samotne Trójmiasto ... Walbrzych i Gdansk - n i g d y w i e c e j !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Narożnik jak polecono został zamówiony w sklepie w Wałbrzychu telefonicznie u... kasia Słabe zaopatrzenie sklepów, aptek itp. (6) Od jakiegoś czasu zauważyłam, że znacznie zmalał asortyment w lokalnych... Aga Jakim autobusem na Chełm (6) Czy ktoś wie jakim autobusem dojadę na Chełm z centrum? Mario Remont Łazienki w mieszkaniu (2) Witam, poszukuję sprawdzonej osoby/ekipy remontowej do wykonania remontu... Ania gdzie najlepiej wydrukować zdjęcia z wesele (4) Hej, szukam dobrej drukarni w Karczemkach gdzie za tanio i w dobrej jakości... Felicja poszukuję Włodka z Babich Dołów - kolega Grześka Poholskiego (5) Włodka Danka baszanowska Eureka Apartamenty (6) Lokalizacja inwestycji w pewnym oddaleniu od dużych arterii komunikacyjnych... trojmiasto.pl Bellezza i Marta C. (4) Mam nietypowy problem. W studiu fryzjerskim Bellezza na Chełmie pracowała... Aga Najazd letnikow (1) Czy spółdzielnia nie moze stworzyć przepisów regulujących najmem mieszkań... Sic Żłobek Wielki Kack (6) Witam chciałabym zapisać córkę do żłobka i zastanawiałam się nad fundacją i... Olaa Freelancerzy łączcie się (6) Hej freelancerzy z Karczemek i okolic! Czy są tacy, którzy chcą stworzyć... Freelancer Osiedlowa II (8) Inwestycja powstaje w intensywnie rozwijającej się części Gdańska. Poza... trojmiasto.pl Dwóch ojców chrzestnych (1) Witam. Czy znajdę tu osobę której dziecko ma dwóch ojców chrzestnych? Jeśli... Marta omaggio - mała pomyłka (4) Mały przykład potraktowania klienta detalicznego. Kupujesz pizzę za 42,50.-... Mieszkaniec Para która głośno uprawia seks na ulicy Damroki 12 (3) Od kilku miesięcy już zmagamy się z nietypowym,wstydliwym i dokuczliwym... Jadwiga Polecam (2) Dzień dobry !Ja polecam ten żłobek mój synek chodzi do tego żłobka już drugi... Dar.