spaliny, hałas i pyły to Śródmieście Gdyni (4) Przez Śródmieście Gdyni -ul.Św.Wojciecha dniem i nocą jeżdżą tiry i wielkie... Gdynianka Wypadek na Przemyskiej (3) Dziś w nocy koło 1:30 długi czas był opatentowany człowiek na Przemyskiej.... Wykonczenie mieszkan (1) Stan wykonczenia tragiczny,sufity i lazienki tez.Inne firmy oddaja w lepszym... Niezadowolony
plac zabaw (3) Witam. Poszukuje na Ujescisku placu zabaw przystosowanego dla mniejszych... m malowanie artystyczne na ścianie garażu , graffiti (3) Cześć Szukam kogoś kto potrafi/ chciałby pomalować ścianę garażu około 8... Grzesiek Dekpol osiedle foresta morena Piecki Migowo (1) Witam. Czy macie Państwo jakies informacje o fachowości dewelopera Dekpol,... Hania poprowadzenie wesela w Hotelu Qubus (1) DJ Adam poprowadził wesele w hotelu Qubus w Gdańsku. Rodzina mieszana:... Kasia sala weselna (7) sprzedam sale weselna na 26 wrzesnia 2009 gosiaczek kto się rusza rano nad morzem? (8) Hej, jestem ciekawa kto z Was rusza się rano na deptaku wzdłuz morza/ścieżce... FankaFioletu szkoła podstawowa Tevizja (7) Witam, zastanawiam się nad zapisaniem synka 7 letniego do 1 klasy podstawowej... tyna swojskie wędliny (1) Czy ktoś wie,dlaczego nie ma już pana,który z samochodu przy pasie sprzedawał... Klientka Poszukuję świadków kolizji z udziałem radiowozu z wczoraj obok Galerii Bałtyckiej koło 18.00 (1) z wczoraj tj.29,06,2018 koło godziny 18,00 przy Grunwaldzkiej na moście obok... Poszkodowany Karta gdańszczanina (1) Witam. Pytanie kierowane jest w sprawie karty gdanszczanina i jego... Aleksander Miejsce w hali garażowej poszukiwane! (1) Dzień dobry, poszukuję na wynajem miejsca parkingowego w hali garażowej.... Jan Poranne bieganie nad morzem (12) Czy jest ktoś chętny na poranne (5:00-6:00) bieganie plażą na dystansie od... nn Cudownie (2) Byłem tam 27 czerwca i było po prostu cudownie i z przyjemnością wybiorę się... Gdańszczanin Sklep YOKO, galeria Przymorze - proszę o opinie. (10) Co sadzicie o sklepie YOKO w Galerii PRZYMORZE? :) kati Obwodnica Metropolitalna i Banino (19) Ktos wie czy obwodnica ma iść przez Dąbrowę lub Banino? W przyszłym roku... gewra Zgubiono telefon (1) Witam , w dniu 27.06 zgubiono Iphone , znaleazce proszę o kontakt 502396981. Remont Goplańskiej - etap 3 (10) Dzisiaj, 2 września, Dyrekcja Rozbudowy Miasta Gdańska ogłosiła przetarg na... Kreatywnie-Dla-Kielpina