Co ludzie powiedzą, polecam!!! (2) Byłam wczoraj, jedzonko świeże i smaczne, ceny przystępne mmm Tesco (5) Pytanie. Czy w Osowej było Tesco? ciekawski Turnus 16 Sierpień... (2) Witam zaczynam turnus 16 sierpnia.. Będę jechać z Warszawy... Ktoś ze mną?
Sklep na Żurawiej (7) Witam mam prośbę jaką opinię ma sklep na Żurawiej obok fryzjera seba20 Co się stało na alkonach (1) Witam ktoś coś wie co się stało na alkonach dnia 26 czerwca około 21 ponieważ... XxxX internet (3) Witam. Mieszkam od niedawna na ulicy Rejenta. Posiadam umowę na internet z... Bartosz zamkniecie zielonej na opener 2018 (1) Cześć. Czy wiadomo o której zamykają Zieloną 4 lipca (w dniu rozpoczęcia... kewin Morenowe wzgórze (2) Czy ktoś może mi powiedzieć czy ul. Morenowe wzgórze to droga ze... Iza zajęcia dla mamy z 6latkiem (3) Hej dziewuszki:) jestem Mama kochanego jednak dość niesfornego 6latka. Dodam... efcik87 kids lab/ uśmiech dziecka (4) Witam. z dużym wyprzedzeniem zarezerwowałam dla syna 3 latka miejsce w... milka Ginekolog Włodzimierz Salawach (29) Potrzebuje opini o lekarzu ginekologu W.Salawachu.Słyszałam bardzo skrajne do... aga87 przedszkole Kasztanowe - opinie (33) Witam, prośba o opinię na temat Niepubliczne Przedszkole Kasztanowe w... mama 3 latka sprzedam garaż na różanym stoku 1B (2) Sprzedam garaż na różanym stoku 1B 693-062-184 Karolina poszukuje pracy (12) zaopiekuje sie dzieckiem najlepiej z gdanska paulina123 500+ (6) czy ktos wie ile trwa sprawdzanie wniosku o 500 plus i kosiniakowe jesli... zaniepokojona Mieszkanie 3 pokojowe na dłużej szukam (1) Witam . Szukam do wynajęcia mieszkanie 3 pokojowe Gdynia Pogórze. Wynajem na... Basia skradziono rower (1) Dziś 24czerwca 2018 między godziną 12-16tą skradziono z ulicy Różany Stok,... ania.jaro Bardzo interesujące wieści z osiedla (1) W piątki,soboty ludzie w lesie przy ulicy Staniewicza gadają i piją sobie... Niważne Bieganie, kije, (1) Witam poszukuje osoby do wspólnego biegania, nordicwalkingu. Aktywności... Mm Rowery (2) Witam, szukam chętniej osoby na przejażdżki rowerowe Ona