Treningi personalne dla kobiet (2) Witam wszystkie kobiety! Nazywam się Anna Sztetner i specjalizuję się w... SO! FIT by sztetner Stężycka!! Szadółki czy Jasień????? (5) Witam kilkanaście lat mieszkałam na tej ulicy i ostatnio jadąc skrótami przez... Ola siłownia na świeżym powietrzu (10) Witam, czy może mi ktoś podpowiedzieć gdzie jest w Trójmieście miejsce gdzie... kk
Pediatra na NFZ na Karwinach lub Dąbrowie (24) Czy mogłybyście polecić (lub odradzić) pediatrów w przychodniach na Karwinach... rudziaczek Energa - Gwarancja stałej ceny (6) Udajcie się do najbliższego Rzecznika Konsumentów. Napisze wam pismo ze swoją... Darek Kot czarny (1) Informuje, ze zaginiony kot w dniu 14.06 z amputowanymi ogonkiem się odnalazł... Irena Zaginął kot (1) Dn.14 .06 .2018 r. Z ul szalupowej rano z domu wyszedł kot czarny z białym... Irena Opinia (2) Nie jest tak źle.... Mieszkania są w dobrej cenie jak na Gdańsk. Jakość... Ewa przyszła sąsiadka :D Po co nam straż miejska ? (2) Nowe znaki w mieście (szczególnie na sezon letni) to żniwa dla tych nierobów... Joy:-) Przychodnia Stogi. (24) Nic tak nie jest w stanie podnieść ciśnienia z rana jak wizyta w Naszej... Dana przychodnia stomatologiczna ''Działki Leśne" (1) Około godziny 17:00 zadzwoniłam na recepcję żeby umówić się na wizytę do... K. Zaginal pies shih tzu kolor bezowy (1) 512206135 kontakt Dźwięki na Osiedlu (2) Czy ktoś wie, co to za dziwne dźwięki rozlegają się od czasu do czasu wokół... Mieszkanka Anna Legan (1) Miła i kompetentna lekarka. Zadziwiają mnie te wypowiedzi. Zapytała jaki mam... Anita Świat małego odkrywcy (2) Szukam opini na temat punktu przedszkolnego Mali odkrywcy na Wejherowskiej?? kika_1987 ogrodzony park Regana (1) Czy ktoś wie dlaczego park Regana jest ogrodzony? Od chodnika prowadzącego do... misia Zgubiono obrączkę (1) Dzień dobry , zgubiłem obrączkę z grawerem Ania i data ślubu . Na uczciwego... Mac Sauna w Nowym Porcie (1) Na ul. Dlugosza 4 w Nowym Porcie znajduje sie Sauna w piwnicy.Zostala ona... Ewelina C. POBYT OD 26.06.2018 z Warszawy (18) Witam, jadę z Warszawy czy ktoś też się tam wybiera w tym czasie??? Jak jest... Andzia Czyszczenie biku (1) Czy czyszczenie biku ma sens? Sprawdziłam ten artykuł, ale może jest tu ktoś,... olaolee