Fitness , siłownia gdzie ?? (11) Witam , planuje wybrać się na fitness i może też skorzystać z siłowni , który... onaaa lumpek na brzeznie (28) znacie dobry i w miare tani lumpek na brzeznie? chodzi mi o ubranie dla mnie... Ewiaaaa Plany drogowe UMG - stan na luty 2017 (15) W miniony piątek, 3 lutego 2017, w siedzibie Wydziału Programów Rozwojowych... Kreatywnie-Dla-Kielpina
Klubik przy przedszkolu Dobry Port (5) Jak w temacie - jakieś opinie? Kasia Autobus 158 (2) Wie ktoś może, dlaczego dziś rano, o 7:20 nie pojechał autobus ze Stogów?... Ania Autobus widmo (1) Chciałabym zabrać głos w sprawie autobusu linii numer 156. Podjedzie czy nie?... Przyjezdny Merkus sklep osiedlowy (1) To skandal sztuczne zachowanie kierownidztwa,klient to nie sztuka zaś... mateusz Rozliczenie wody (3) Czy dostaliście już rozliczenie wody za 2017 r. - SM Ujeścisko? M.u Zamkniete boiska na sp. 12 (2) Właśnie dowiedziałem się, że boiska na szkole podstawowej nr. 12 na Ujeścisku... Stanisław P. Świetne buty, profesjonalne porady (1) W tym sklepie oprócz naprawdę porządnych butów, można kupić specjalistyczne... anna Pożar na karczemkach (8) Ktoś wie co się dzieje, 6 zastępów straży pożarnej i policja pojechało na... Zaniepokojony sąsiad Alma Sobieszewo (8) Przed wyjazdem do Almy czytałem opinie i szczerze mówiąc jechałem z miesznymi... Zbyszek Wspólne bieganie (4) Witam, jest ktoś chętny pobiegać 2-3 razy w tygodniu? Poziom początkujący.... piotrek DZIKI (1) Mieszkańcy Karwin dzwońcie do Nadleśnictwa do wydziału Łowiectwa żeby coś... Jurek Dr Grażyna Stępińska - Pediatra (21) Witam, Chciałam zapytać czy ktoś z Was może powiedzieć cokolwiek o Pani Dr... kaja ALMA turnus od 26.06. (2) jade na turnus 26.06 z okolic Wrocławia. Moze ktos jedzie i ma ochote zabrac... Dogtrekking (2) Hej czy ktoś zna fajne miejsca do dlugich spacerów dla wymagającego pieska?... Dorota Wielki pies bez obroży (2) Czy ktoś widział też biegającego psa a la owczarek niemiecki bez obroży i... DS strefa uciązliwa lotniska (2) jest wykaz działek,a czy można po nazwach ulic ,nie każdy ma zdrowie biegać... janusz Oscypki (7) Czy ktoś wie gdzie aktualnie można kupić oscypki w trójmieście? Chodzi mi o... Forumowiczka