Szukam mieszkania na dłużej do wynajęcia w Nowym Porcie (3) Witam Poszukuję do wynajęcia mieszkania dwupokojowego na dłużej.Pilne!!!!!... Gosia Gdynia, opieka nad dzieckiem, potrzebuję pomocy (27) Witam wszystkich, mam problem i potrzebuję pomocy, rady!! mam 1,5 rocznego... zdesperowana Restauracja na poziomie w Sopocie (4) Poszukuje restauracji na poziomie w Sopocie. Polecacie coś? Chodzi mi o to,... Justyna
Gdzie mozna kupic w Gdansku album do wklejania zdjec? (9) Dziewuszki potrzebuje pilnie album taki tradycyjny, do wklejania zdjec. Moze... różyczka Opinia 2018 (1) Witam ,chciałabym kilka słów dodać na temat warunków w Almie.Wszystkie... Kuracjusz znaleziono kotkę ADZIA (1) Znalazłam kotkę, dzielnica Gdańsk Karczemki,przytulanka, tęskniła za... ania.jaro Ujescisko segregacja (1) Beda podniesione czynsze za nie segregowane śmieci od czerwca. Lucyfer ODBIORY MIESZKAN (3) Witam proszę przyszłych lokatorów z pierwszego bloku o relacje z odbiorów... kupiec 4 Wielkopolska 26 (2) Tragedia :/ mieszkanie kupione na wielkopolskiej z terminem oddania 4kwartal... Anka Co to za budka na Przymorzu? (6) Od niedawna stanęła niebieska budka z marynarskim kołem... Znajduje się ona... Klaudia szukam mieszkania do wynajęcia !!!!!! (2) Dzielnica Gdańska. kawalerka lub 2 pokojowe mieszkanie do ceny 1200 wraz z... Karolkarolina Wyprowadzanie pionów gazowych i liczników z mieszkań (3) Są bloki na Przymorzu w których już wyprowadzone zostały liczniki gazowe na... Zabudowa pasa startowego (5) Czy już ruszyła zabudowa? Jest w ogóle jakiś zatwierdzony plan? Kasia Szkoła dla psów DogProject. (1) Witam, czy jest tu ktoś kto uczęszczał do tej szkoły w Gdyni i chciałby się... zaciekawiony Alma od 1 czerwca (1) Jedzie ktoś z Torunia w tym terminie ? Teresa telewizja i internet (3) witam jaką tv i internet polecacie na morenie Paweł upc (4) jakie posiadacie pakiety i ile płacicie miesięcznie? Magdalena Kupno palet (1) Chciałabym kupić 2 palety do zrobienia siedziska na balkon. Czy ktoś wie... Monika jak przymocować tiul i kwiaty do ławek w kościele (30) Pytanie Jak w tytule. Chciałabym udekorować sobie kościół, ale zupełnie nie... Żanetka Plac zabaw przy jeleniogórskiej 13 (2) Nie puszczanie tam dzieci bo tam dzieciaki sobie sparingi zaczęli sobie... Ada