Szeregi na Lubczykowej (9) Witam mam okazję kupić szereg na Lubczykowej, jakie są Wasze opinie jak się... Luk Agata Meble Nie polecam!!! (3) Meble zakupie - zapłacone w sklepie internetowym 26.03, dzisiaj 30.04. Nie ma... Jarosław Kiedy spółdzielnia wyłącza ogrzewanie na Chełmie? (9) Czy ktoś wie? Ja
Szukam Zduna (3) Szukam zduna do czyszczenia komina ewentualnie remontu. Macie kogoś godnego... xyz Mieszkanie jak najbliżej Selgrosu (1) Szukam mieszkania na 2 mc-e narazie Kama Fryzjer na lirowej (1) Czy ktoś był w tamtym salonie? Szukam dobrego fryzjera Ada przedszkole 31 Gdynia (2) Szukam opinii czy czyjeś dziecko chodzi do przedszkola 31 w Gdyni Karolina Turnus 07.05.2018-30.05.2018 Gdańsk Sobieszewo (2) Szukam osób które mają skierowanie do tego ośrodka w terminie 07 - 30.05.2018... Janusz Wycinka przy Swissmed - Wileńska (4) Witam Czy ktoś wie co będzie na Wileńskiej koło Swissmed'u ? na przeciwko... Vilkh3m Mam skierowanie z ZUSU na turnus od 07.05.2018 (3) Szukam wspólokatorki Ela Alma sanatorium 08.05.2018 r (3) Witam Agnieszka komunia w Kiełpinie Górnym (1) O której godzinie jest msza z komunią w niedzielę 6 maja 2018? AA REMONT (2) Dzień dobry, poszukuję firmy, która podejmie się remontu- odświeżenie... Morenolove Nowy budynek na Lubczykowej (5) Czy ktoś ma jakieś wieści co za nowy lokal handlowo-usługowy powstaje na... Marta Mały domek do wynajęcia! (1) Mam do wynajęcia mały ,całoroczny domek 35m2 nad jeziorem... Roman Szafka na buty do przedpokoju (3) Witam Jak w temacie, Chciałam zapytać, gdzie w Gdańsku można dokonać zakupu... kasia sklep osiedlowy mekus (3) Jestem codziennym kientem w sklepie,nawet to nie odpowiada całej grupie... student ABC (6) Jadę 7 maja do sobieszewa jedzie ktoś z kurna? Kuracjuszka Łódź (12) Jadę z Łodzi na turnus rozpoczynający się od 07.05.2018. Może ktoś w tym... Marek Plac zabaw przy jeleniogórskiej 13 (1) Nie puszczanie tam dzieci bo tam dzieciaki sobie sparingi zaczęli sobie... Ada