Karboksyterapia Gdynia (1) Proszę o opinie na temat zabiegu karboksyterapii w gabinecie Rolelletic w... Emma Huk? Wybuch? (6) Dziś nad ranem na Zaspie (nie wiem czy winnych dzielnicach również), około... Kasia brak czasu dla stałego klienta (2) Z usług salonu fryzjerskiego w Tesco korzystam od ponad 10 lat. Polecam... Paweł
Gdańska Scena Muzyczna- Lodowisko . (2) Obrazek przy kasie lodowiska. Kobieta usiłuje kupić bilety na wejście na... J. Tomaszewski Robyg - Stacja Nowy Gdańsk czy warto kupić ? (11) Rozważam kupno mieszkania na osiedlu Stacja Nowy Gdańsk. Mam wątpliwości... pawellan13 Kar (3) Zgadzam się w tym sklepie nigdy nic nie ma Rodzina zastepcza spokrewniona... (1) Czy ktos zostal taka w ostatnim czasie? Mialabym pare pytan No KUPIE DOSTINEX (1) AGA Salon fryzjersko kosmetyczny Be Beauty (1) Serdecznie zapraszamy na otwarcie salonu. 19.02.2018r. na 18.00 W dniu... Patrycja Szczerze (3) Tak szczerze mówiąc po co ta żabka ? Wolę iść do Frsha lub Netto Zmiana koncepcji (1) Pawilon na Stogach będzie remontowany.... h Działka w Sobieszewie (2) Szanowni Państwo, Sobieszewo jest naszym życiowym odkryciem i postanowiliśmy... Aneta Nie jestem zadowolona (1) Strasznie podnieśli ceny, są teraz niewspółmierne do jakości uslug niezadowolona Odradzam zakupów w Saturnie (1) Nie respektują umowy gwarancji. Odradzam zakupów w Saturnie Leszek Partner 10lat taniec (1) Witam szukam partnera do tanca dla córki 10 lat. Próby odbywają sie dwa razy... Karolina Kolęda. (3) Pierwszy raz się spotkałem, żeby osoba towarzysząca księdzu na kolędzie po... J-a Problem z wilgocią (2) Proszę o radę tych z Państwa, którzy mieszkają w tzw.szwajcarach-blokach przy... GJ nieprzyjemny zapach (23) Czy nie przeszkadza Państwu nieprzyjemny, duszący zapach z okolicy działek... mar PRACA! STAŻE! ZAJĘCIA ROZWOJOWE! (1) Stowarzyszenie Na Drodze Ekspresji w ramach Regionalnego Programu... Ekspresja.org zatrudnię nianię (1) Poszukuję niani do opieki nad dwójką moich dzieci u nas w domu (Gdańsk... Kasia