co sie dzieje z ulicami? (5) kgkgk Maciek Zaspa-Rozstaje, ul Rzeczypospolitej 23 chcą zbudować nowy klocek mieszkalny! (6) Nasze miasto zgodnie z hasłem: "Gdańsk miastem przyjaznym dla deweloperów"... Bel Waterlane Island (4) Czy warto kupować tam apartament ? ponoć jest poślizg i brak odbiorów czy... G.Gdańsk
Spotkania młodych przedsiębiorców w Śródmieściu - klub młodego biznesu w zieleniaku (4) Chciałbym zaprosić do grupy rozwojowej jeśli prowadzisz swoją własną małą... Oferownik wycinka drzew wzdłuz Kapitańskej (2) od kilku dni trwa wycinka dorodnych drzew przy ul Kapitańskiej wzdłuz... jupiterssy Pomogę uzyskać dopłatę do odszkodowania z OC i AC (2) Pomogę uzyskać dopłatę do odszkodowania z OC i AC .Sprawa wygląda tak / masz... remek Zamenhofa w Gdyni - czy jest bezpiecznie? (3) Cześć wszystkim! Chciałbym podpytać Was o poziomie bezpieczeństwa i życia... Deno Unihokej dla amatorów, Jasień, soboty (1) hej, chcesz zagrać w unihokeja to gramy na gdańskim Jasieniu, sobota... Krzysztof Smog - truciciele (3) Dlaczego nie ma wieczornych kontroli Straży Miejskiej czy Wydziału Ochrony... Ja Wyprzedaż sprzętu z laboratorium!!!! (1) Witam, Wynajmuję budynek po laboratorium i mam na zbyciu mnóstwo sprzętu!!!... Paweł przedszkola publiczne w Gdyni Karwiny/Wielki Kack (26) Witam, czy ktoś z Państwa posyła dziecko do przedszkola publicznego w tym... zosia85 PEDIATRA dr.Ryszard Siemaszko ''MASAKRA'' (1) dr.Ryszard SIEMASZKO pracujący w PRZYCHODNI na UL.ROGALIŃSKIEJ to jakaś... E.Z Satelita (2) Poszukuję osoby która umi montować antenę satelitarną lub ustawić. Nxxxxxxa Boisko (1) Czy ktoś coś wie na temat boiska przy SKM? Uporządkowali krzewy, nowe... Helena Rozeznanie w terenie (5) Witam. Szukam informacji czy na ul. Beniowskiego jest spokojnie i czy nie ma... Żłobek w weekendy (3) Czy ktoś zna żłobek przyjmujący dzieci w weekendy? Mam prace tylko w soboty i... Monika Maska antysmogowa (2) Kochani co sądzicie o maskach antysmogowych taka jak ta? - ozonemask. pl/ ?... Berenika Karate- grupa poczatkująca/dorośli (3) Cześć, dziś odbyły się pierwsze zajęcia karate dla dorosłych- wszyscy mamy... Nona Stan ścian? (6) Jak wygląda stan ścian w mieszkaniu. Nadają się do malowania czy trzeba... Krzysiek Przedszkola Państwowe - PRZYMORZE (108) Witam, było już pytanie o przedszkola na Zaspie, ja zapytać chcę o... Agnieszka