Niania Poszukiwana (1) Witajcie. Poszukuję Pani Niani do rocznego synka.Od maja wracam do pracy i... natajla7@wp.pl Bistro (7) Podobno w miejscu Yasumi ma powstać bar typu Bistro, ciekawy pomysł oby ceny... smakosz Zuchy maluchy - proszę o opinie. (17) Dzień dobry, proszę o opinię na temat żłobka Zuchy Maluchy na Suchaninie.... basia
Zlecenie: Tester Wierności (32) Poszukiwany tester wierności (Sopot i Gdańsk). Chodzi o uwiedzenie pewnej... Zaniepokojony Korepetytor z fizyki - poszukiwany (1) Poszukuję korepetytora z fizyki - poziom matura rozszerzona. Najlepiej, gdyby... Ziolko4 ha ha olszynka (12) moze i zielono ale dzielnica to patola jedna wielka lata tam mieszkałam dziś... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Ekolan/18'36 - proszę o opinie. (20) Czy ktoś kupował mieszkanie z tej inwestycji albo jest na etapie kupna? Jak... zainteresowana chodnik przy ul.Leśna Góra (2) chodnik naprzeciw Szkoły , po którym chodzą mieszkańcy górnego tarasu osiedla... Eliza Buspasy Gdynia (1) Pan Szczurek szykuje kolejna rewolucje buspasowa w Gdyni,niedlugo autobusy... Wonzeszczurkiem słabo (1) kupuje tam kwiaty od paru lat, natomiast dzisiaj wybór był tragiczny. Przy... Max Droga Redakcjo zainteresuj się tematem - Sprzedawcy marzna (3) Sorka, ale już nie wytrzymałam. Muszę to napisac, bo ci biedni sprzedawcy tak... Ewa Naprawa złotego zapięcia w naszyjniku (2) Cześć, czy ktoś mógłby poradzić mi gdzie w Gdyni naprawię/ wymienię złote... Julia Villa Carpa (2) Budynek położony jest przy ul. Karpackiej, w kameralnej, najmłodszej... trojmiasto.pl Szuka ludzi ćwiczących muay thai (2) Cześć ostatnio stworzyłem wpis na temat muay thai, ćwiczyłem tylko kilka... grzrgorz_z_trojmiasta Tenis stołowy Gdynia (1) Szukam chętnych do gry w tenisa stołowego w Gdyni. Najlepiej popiołudniami... jack Buraczany mistrz? (3) Nigdy nie spotkałam się z tak nieprofesjonalnym podejściem do klienta.... Anna Poszukuję niani (2) Poszukuję od kwietnia dla córki niani ( w kwietniu będzie mieć 7... Gosia Pełen profesjonalizm. (1) Polecam Panią Mec. Dorotę Giesek. Jest rzetelna, pomocna i empatyczna. Sprawę... Magda M. Nowosądecka 12 - Gdańsk Ujeścisko (2) Czy są tutaj osoby, które zamieszkają w tym roku w nowo budowanym bloku... malina2006 GRILL NA ROCZEK CÓRECZKI (2) Kochani Czy orientujecie się może gdzie można zorganizować przyjęcie na... Jagoda_19920