Budowa (2) Co budują za Strazą pożarną za ukośną na trakcie sw wojciecha... mario ZNALEZIONO PIESKA (1) 10.03. Około 21.00 znaleziono małego brązowego pieska, ma na sobie granatowe... Anonim Sąsiedzi (4) Czy są już sąsiedzie w pierwszym bloku VIRIDIS ?. DB
Budowa przy klubie ALF (7) Witam, czy ktoś wie co budują przy klubie ALF na Chełmie? ffffff Gimnastyka 50+ - gdzie w Gdańsku Śródmieściu? (3) Gdzie w Gdańsku Śródmieściu osoby 50+ mogą zapisać się na jakieś zajęcia... 50+ Netto- najlepszy sklep na dzielnicy (6) A ja jestem fanką i chciałam wprowadzić tutaj choć trochę pozytywnosci. A... Karolina Poprawki przy odbiorze? (3) Co do poprawki mieliście przy odbiorze? Michał mieszkanie - Kolendrowa - pytanie (8) Witam, szukamy mieszkania do kupna w Gdyni (Karwiny, Dąbrowa), oglądaliśmy... tomuuu Mieszkania pod klucz (1) Witam, ostrzegam przed podpisywaniem umowy z firma Prefect Construction z... Klient Przedszkole od 2 r.z. (4) Witajcie, czy gdzieś oprócz Korczakowe Love można posłać 2 letnie dziecko?... DS uciążliwości związane z samolotami na osiedlu Królewskim w Baninie (20) Witam wszystkich serdecznie! :) Kupiliśmy domek na osiedlu Zielony Zakątek -... ATOMA Nie,nie,nie!!! (1) Nie polecam. Powinna zrezygnować z leczenia .Byłam u niej trzy lata temu.Moje... Ja Pożar- może pomożemy mieszkańcom? (24) http://www.dziennikbaltycki.pl/wiadomosci/gdansk/a/pozar-przy-ul-kalinowej-w-... Klara Ville Bursztynowe (5) Ville Bursztynowe powstają na styku Moreny i Matemblewa. Jest to jedna z... trojmiasto.pl Zaginęła kotka - biało-czarna ul. Obrońców Wybrzeża 15 (1) Uwaga! Gdańsk - Przymorze! W dniu 06.03.2018 r. około godziny 12 z tarasu... Paulina T. Karwiny (1) Szukam swiadków uderzenia w moj samochod przy ul Gojawiczyńskiej 7 w dniu... Monika Mieszkania zdjęcia stan surowy wykończenia (9) Dzień dobry . Wygląda na to że kupujemy mieszkanie na Jasień bulwary jednak... Agnieszka Znaleziono pieska (1) 7 marca, ok 22:30 został znaleziony nieduży, brązowy piesek. Ma na sobie... Kamila SP26 Gdynia (3) Gorąca prośba o opinie? jaka jest kadra, atmosfera. Z góry dziękuję! Ania Dzień Kobiet w Nowym Porcie (1) Serdecznie zapraszam wszystkie Panie na Dzień Kobiet Piękna i Aktywna - czyli... Sylwia