Sprawnie i rzeczowo. (1) Sprawnie i rzeczowo. Kontakt z właścicielem przebiega bez problemów. Jasne i... Damianos fikakowo sklep mercus (1) Szanowny Prezesie.Z całym szacunkiem czy jest Pan zorientowany w sprawie... parafianie Dostawca Internetu i telewizji (6) Jaka firma będzie dostarczać tv i Internet ? Krzysiek
Gdzie wydrukuję w sobotę na Ujeścisku? (3) Witam.Jakw temacie,szukam miejsca,gdzie jutro mogę wydrukować... aga cukiernia B J Jarzębińscy na Stogach (28) Czy któraś zamawiałam tam ciasta i tort na wesele? Proszę o opinię... Beti2411 siłownia na powietrzu (6) Na Oksywiu Górnym brakuje siłowni na powietrzu, trzeba chodzić kawał drogi... niezadowolony taoletay na stogach (1) Nowa taoleta prz ulicy szpaki1 jeszcze nie oddana do uzytku a juz sie sypie WYNAJMĘ MIESZKANIE-opinia Obłuże (2) Witam poszukuję do wynajęcia mieszkania od czerwca w dzielnicy Obłuże... margaret78 Lista sklepow otwartych w zakazane niedziele na Obluzu (4) Proponuje stworzenie listy:-) Sklep spożywczo-monopolowy na przeciw kauflandu Obłuże stolarz (2) dokończył nam kuchnie po poprzedniku zarąbisty stolarz 539339149 zadowolona Nowe bistro w miejscu Yasumi (29) Witam sąsiadów, Ze sprawdzonych źródeł doszły mnie informacje, iż w miejscu... anonim Przekroczone normy powietrza na Karczemkach (6) Niestety borykamy się z fatalną jakością powietrza na Karczemkach. Powody są... Zmartwiony "Pragmatyka" firmy VEIDIK (1) Krótkie doświadczenia Wspólnoty Mieszkaniowej Kapitańska 35 w Gdyni z firmą... Zarząd Wspólnoty Oddam pianino (3) Oddam stare pianino 784231211 PATOLE NA PRZERÓBCE (3) CZEMU PATOLE DEWASTUJĄ PRZERÓBKĘ .ZAŁORZYLISCIE alkomat w sklepie monopolowym... MMM przedszkole kidslab azaliowa (1) Proszę o aktualne opinie na temat tego przedszkola i wysokości opłat. Czy... mamaM byłam, polecam (3) Bardzo dobra pizza, pozostałe dania również, byłam z mężem w sobotę, miła... stor. Pouszkuje dobrej kucharki na komunię:) (2) Kochani ratujcie może ktoś zna osobę lub sam gotuje potrzebuje żeby zrobić... GUNIA Ul.Stanisława Dubois wyremontowana do polowy. (4) Kiedy ma być kolejny etap remontu i czy w ogóle ma być ulicy Stanisława... Mieszkaniec. "Tartak" (8) Hej czy nie uważacie ze facet który z osiedla robi prywatny tartak to lekka... Wkurzona