Ręcznie robione pierogi i garmaż (1) Oferujemy ręcznie robione pierogi i uszka: Pierogi z: - Kapusta i grzybami -... Bistro 96 Znaleziono psa (3) Znalazłem suczke na Jasminowym stoku podobna do pekinczyka . K. Nowe kaloryfery. (7) Cześć Wiosną w moim bloku przy ul. Cebertowicza wymieniano stare, kolankowe... piotrovvicz
Porozmawiajmy tak normalnie (4) nie szukam miłości po prostu czuję się oszukany przez życie , chce... Krzychu 37 Lumpeks (2) Znacie jakieś fajne lampy w okolicy? amela22 Sprzątanie (4) Poszukuję uczciwej i solidnej Pani do cyklicznego sprzątania domu. Może ktoś... Anna Centrum Medyczne MB-Medic, Rehabilitacja, Masaż, Lekarze (1) MB-Medic Żukowo - Profesjonalna Rehabilitacja oraz Lekarze Specjaliści m.in:... Jakub opinia (1) Nie zgodzę się ze to beznadziejna lokalizacja i beznadziejnie wybudowane... Ala Język angielski ze środków UE (1) Zamierzamy wystartować z kursem języka angielskiego ze środków UE (120 h... Mirosława Ciucholand (1) Znacie jakieś fajne ciucholandy w okolicy Siedlec Jasień ujescisko czy... amela22 Lumpeks (1) Znacie jakieś w okolicy? amela22 Ławki i śmietniki (11) Na terenie dzielnicy pojawiło się kilka ławek i śmietników, na Jaśminowym... AA Nowy Horyzont - zabudowa futryn oraz wymiana drzwi (2) Zawsze zastanawiałem się co się stanie jak firma zajmująca się meblami... Kowalski ten kowalski Mieszkanie Sojowa 18 (3) Witam. Szukam mieszkania na Dąbrowie i sporo mieszkań do sprzedaży jest w... Ja siłownia / fitness (5) Witam, czy Ktoś się orientuje dlaczego siłownia na Kalinowej jest zamknięta?... zaskoczona01 Yasumi (3) Czy to prawda, że Yasumi ucieka od nas z osiedla? Gost siłownia, zajęcia fitness (1) Czy są prowadzone jakieś zajęcia sportowe w dawnym heros gym?? mieszkaniec Słupy wysokiego napięcia na Mackach (1) Nikomu widac to nie przeszkadza!? Mi tak Oswietlenie boiska do siatkówki i do piłki nożnej. (4) Witam, możecie mi wytłumaczyć po jaka cholerę było budowane oświetlenie... suchanini Kto i kiedy oraz na jakich zasadach wymieniał okna w mieszkaniach na ul. Dragana (3) Witam, zainteresowany jestem zakupem mieszkania na ul. Dragana w Gdańsku.... Marcin