Premio (2) Premio to trzypiętrowy budynek wielorodzinny z 26 mieszkaniami, który... trojmiasto.pl Czy możecie polecić pediatrię w przychodni Grabówek na Ramułta? (2) Witam, zastanawiam się nad przepisaniem mojego syna do przychodni Grabówek.... Hozrael Dabrowszczaków (4) jaka ostateczna decyzja ze zmiana nazwy powyzszej nazwy ulicy? isztar
Potężnie zawiedziony telefonem! Stanowię w jego doznawaniu gdzieś dwóch latek (2) Figlarz daje mi z dwóch latek oraz się owszem myślę azaliż go uzupełniać.... Patrycjaper Masakra (2) Odbiory maja lub nie maja ruszyć 5 lutego. Ja juz tego nie wytrzymie. Na... Ola Nowy sklep redlowska (3) Wiecie kiedy bedzie otwarcie nowego sklepu na Redłowskiej (po dawnej Almie) ? Xcs Kupie Mieszkanie (1) Witam , kupie mieszkanie w Gdyni na Pogórzu Górnym - 3 lub 4 pokoje , metraż... Angelika Nova Żeromskiego (0) Inwestycja znajduje się blisko centrum Gdyni, dodatkowo na terenie który w... trojmiasto.pl Hjk (1) Czy wie ktoś kiedy są kolędy na swarzewskiej Swarzewska dom Sala do siatkówki (3) Czy ktoś ma namiary na przyzwoitą salę do siatkówki? Najlepiej w okolicy... marcinburi Działka ? (1) Witam czy na olszynce można kupić działke np od rolnika i wybudować sobie... Generał Szukam dziewczyny (1) w pięknych oprawkach, ślicznym szaliku i z fajną torbą, dla której jechałem w... Mateusz umowy (1) Proszę Państwa! Jeśli ktokolwiek podpisuje umowę z Energą, np. w sprawie... Nie Polecam! (2) Witam Państwa. Nie polecam żłobka/punktu opieki nad dziećmi "Tabaluga". W... Mama kolęda (2) czy ktoś wie kiedy jest kolęda na ul Kartuskiej? parafianka Czy ktoś wie, kto zginął przy falowcu Rzeczypospolitej 7B? (9) Czy ktoś wie, co się stało przy falowcu Rzeczypospolitej 7B na Gdańskim... Adamo !.01.2018r. zaginął piesek rasy YORKSHIRE TERRIER (4) W Nowy Rok, wieczorem, w okolicy PoloMarketu na Jagiellońskiej zaginął piesek... xxxxxxxx dojazd do pracy UJEŚCISKO/ CHEŁM OSOWA, poszukuję (1) Dzień Dobry, ostatnio zaczęłam pracę na Osowie, a dojazd tam komunikacją... Szymonix2 pomoc domowa- szukam zleceń (1) Mam 28 lat. Jestem... user_138512903179 Dawna Casablanca (6) Co będzie na miejsce dawnej Casablanki? Robię i remontują od dłuższego czasu,... m