Telewizja w Brzeźnie (2) Cześć. Chciałbym zapytać, czy w blokach przy Hallera i Chodkiewicza jest... janek sklep Zabka w gdansku stogi ul.Pawia 4 (7) Ajent sklepu Zabka przy ul.Pawiej na Gdanskich Stogach zenada... ZBULWERSOWANY KLIENT Autobusy na Leśną Górę - po co tyle przystanków? (1) Skoro te autobusy muszą tam jeździć, to niech to będzie z głową. Przystanek...
Osiedle Nadmorskie - opinie i oceny (17) Osiedle Nadmorskie powstanie w Gdańsku Jelitkowie. Do plaży jest stąd niecałe... trojmiasto.pl Gitarzysta szuka zespołu (1) Witam wszystkich. Gram na gitarze elektrycznej i szukam zespołu. Myślałem... Mieszko czy lub kiedy przywroca line tramwajowa na Orunie lub nawet dalej na SW Wojciech (1) ckm Solarium Ultraviolet (2) Spotkała mnie dość nietypowa sytuacja... Chciałam ostatnio skorzystać z w/w... K. Czy ktoś wie co się stało z Royal Decor? (1) Czy ktoś wie co się stało ze sklepem z meblami orientalnymi Royal Decor? Czy... Anna.P Znaleziono szaro-burego kotka (3) Znaleziono szaro-burego kotka z bialymi łapkami i z czarną obróżką. Kontakt... Mieszkaniec Karczemek Odzież damska w bardzo dobrych cenach! (1) Trafiłam ostatnio na dobrze zaopatrzony sklep z odzieżą damską i akcesoriami... hania Guderskiego - 2 Potoki (19) Witam! Chciałabym prosić o opinie na temat osiedla 2 potoki przy Guderskiego... TamTamA Niania na kilka godzin. (3) Hej :) Jeśli potrzebujesz aby odebrać twoje dziecko ze szkoły lub poprostu... Mama z Karczemek propozycja portalu np.DURNE REKLAMY !!! (1) Witam ja w trochę innej sprawie mam taką propozycje aby stworzyć taki... diger4 Salon Fryzjersko Kosmetyczny Joanna Parkot ul. Biegańskiego 10/15. (2) Polecam. Profesjonalnie miło i nie drogo. Marylka :-) (3) Hej mam na imię Sara. :-) mieszkam w gdyni już ponad rok i nadal nie mam... Weterynarz Kalinowa - proszę o opinie. (15) Bardzo proszę o opinię, godziny otwarcia, czy polecacie? dziękuję! xx Biuro rachunkowe , Usługi Księhowe (1) Nowo otwarte Biuro Rachunkowe . Duża wiedza ,dużo czasu na rozmowę oraz... Grzesiek Nocleg na kilka dni w Gdańsku Zaspie (3) Witam, Pilnie poszukuję noclegu od jutra do poniedzialku, może wtorku... Paulina Sklep spożywczy.Sandomierska (3) Witam jak w tytule. Czy dawno zamknął się sklep przy przedszkolu obok poczty... terapia poznawczobehawioralna na NFZ - help (1) Witam poszukuję terapii poznawczo - behawioralnej najlepiej na NFZ w Gdańsku. Help