zgubiłam telefon Samsung (1) Witam. Zgubiłam telefon komórkowy Samsung na Przymorzu ul. Chłopska 14 lub w... Maria morenova -opóźnienia (3) Czy ktoś wie co jest faktycznym powodem opóźnień os. Moeenova? Tam budowa... xx zgubiony telefon Castorama (3) Witam, zgubiłem czarny telefon Sony prawdopodobnie na parkingu przy... Marcin
masakra (4) Byłam pare dni temu na hennie brwi i regulacji. KOSMETYCZKA która mnie... Zuzanna osiedle RÓŻANY STOK (35) witam.czy ktoś kupił mieszkanie na budowanym właśnie Różanym Stoku? Czy ktoś... słoneczko samochód (4) Mój samochod nie nadaje sie juz niestety do naprawy. szukam wiec nowego czy... Maniek nnt - naprawa walizki (4) Może Któraś z Was orientuje się, gdzie można naprawić walizkę. Parę dni temu... kasiek01 Paznokcie akryl + hybryda (5) Witam. Czy ktoś może polecić Panią, która wykonuje akryl + hybrydę ? Zależy... K. Odbiór/Przedodbiór mieszkań (1) Witam, czy miał już ktoś odbior/przedodbiór mieszkania i mógłby napisać na... MAJ Szukam do wynajecia garazu . (21) Sluchajcie !!! Szukam garażu u nas na dzielnicy! nie szukam nic po taniosci .... Bartosz Usługi Krawieckie (5) Nareszcie są nowe usługi krawieckie na rynku na Płk dąbka róg Benisławskiego... misia Młyńska w Gdyni czy jest bezpieczna? (5) Witam chcę kupić mieszkanie na ul. Młyńskiej i chciałem zapytać was o opinię... Kamil Paczkomat InPost. (9) Witam wszystkich. Zapraszam do głosowania na postawienie Paczkomatu w naszym... Fito BPH Office Park - opinie i oceny (2) Euro Office Park powstaje, w przeciwieństwie do panującego w Trójmieście... trojmiasto.pl Garaż (1) Sprzedam miejsce garażowe w Cisowej przy ul. Botnickiej 1 Tel.501 434 774 Zbigniew Wysokie opłaty za ogrzewanie (2) MŁYNIEC Typowy sposób na "dziwny" sposób rozliczeń przy pomocy Rozdzielników... Antoni z San Escobar Nowe mieszkani na Stogach (10) Witam.Czy ktoś się orientuje czy na Stogach są planowane budowy nowych mieszkań? Niepołomicka 32, nowy pawilon usługowy (2) Na niepołomickiej 32 powstaje jakiś nowy pawilon usługowy. Widać, że jest już... Kamil *** ŚLEDZIK NA STOGACH *** (1) Witam i serdecznie zapraszam na Śledzika na świetlicy przy ogródkach... mirexx Chabrowe Wzgórze - Kowale (23) Witam wszystkich. Mieszkam w Gdańsku i z mężem myślimy o kupnie mieszkania w... TamTamA