dr agnieszka kowalewska włas (25) dziewczyny czy wiecie ile kosztuje wizyta u dr Agnieszci Kowalewskiej... fiolka007 La Playa Apartments (2) W zasięgu krótkiego spaceru od powstającej inwestycji znajduje się sopockie... trojmiasto.pl Kradzież roweru marki omnibus w Gdańsku Jelitkowie 24 lipca o godzinie 15:10 (2) Szukamy złodzieja roweru 24 lipca w gdańsku jelitkowie ok godziny 15:10... OKRADZIONY
Szukam niani (1) Szukam opiekunki do dzieci minimum raz w tygodniu w Koleczkowie np co... monalicious renowacja drzwi i futryny (13) Przymierzam się do remontu kuchni w bloku z 1959 roku. W mieszkaniu są... tete czarny kudłaty piesek - właściciel poszukiwany !!!! (2) Czy ktoś szuka czarnego kudłatego pieska (mieszaniec pudla), ma czarną... AA Kometyczka na Kalinowej perfect look (20) Czy ktoś korzystał może z usług kosmetycznych na ulicy Kalinowej? Mieszkam... martusia Patologia! (5) Imbecylu który pomazałeś sprayem bloki przy ulicy Stryjewskiego 3, 5, 7 i 11... aa dom szkieletowy pomoc (2) witam serdecznie,pozwoliłem sobie napisać tą prośbę o pomoc ponieważ nie... szymon Recompensa partner (1) Mam pytanie odnośnie firmy recompensa partner. Czy zawiesiła działalność, czy... aaaagusiaczek17 Wyrzucanie jedzenia na trawniki (1) Ja widzę ,że część mieszkańców Karwin to nieodpowiedzialne bezmózgi. Mam na... Jaś Fasola mieszkanie w Gdansku (5) witam, jak dlugo czeka sie na mieszkanie komunalne w Gdansku? Agnieszka Osiedle Chabrowa - opinie i oceny (48) Inwestycja powstanie na terenie dzielnicy z pełną infrastrukturą miejską, a... trojmiasto.pl czynsz (1) wiadomo coś więcej o czynszu czy nadal stoją przy swoim; zazwyczaj czynsz... xyz sposób naliczania kosztów eksploatacji cz. wspólnej (2) Przyjmuję, że deweloper zlecił Zarząd Nieruchomością przy ul. Lema 19 w... Poznam mamy z Gdańsk Rębiechowo, Klukowo (2) Witam. Od niedawna mieszkam w Gdańsku, dokładnie Gdańsk Klukowo i nikogo... Natalia256 Nowe mieszkania na Cienistej (13) Słyszałem plotki, że prezes rozważa ogłoszenie licytacji na te mieszkania że... Paweł Poznam faceta 40+ NORMALNEGO jesli istnieją (30) Jestem tu nowa w trójmieście, mam 40l ale wygladam niestety na dużo mniej i... Nadzieja algi morskie/japońskie kryształy/kefir wodny (2) Czy ktoś z Was hoduje i mógłby odsprzedać mi starter? pozdrawiam Asia pojemnik na puszki (3) Dzień dobry. Czy jest gdzieś na osiedlu pojemnik do którego mógłbym wrzucać...