Zadowolony Pacjent - opinia (1) Konsultacje endokrynologiczne na bardzo wysokim poziomie, szczególnie jeśli... Zadowolony Pacjent Piotr - opinia (1) Od kilku lat korzystam z usług medycznych nzoz odm w Gdyni w zakresie... Piotr Tomasz - opinia (1) Bardzo polecam placówkę! Byłem tu już u kilku specjalistów i za każdym razem... Tomasz
dermatolog Jasiel-Walikowska nie polecam! (1) Zero szacunku dla pacjenta. Mimo umówionej w tym samym dniu wizyty,wyszła... porzucona pacjentka Placówka w której pacjent czuje się zaopiekowany! (1) Korzystałam z wielu placówek medycznych w uwagi na różne abonamenty medyczne... carlar Serdecznie polecam! (1) Korzystałam z usług dermatologa w tej klinice. Pani doktor bardzo... Magda Nie polecam. (1) Umówiłam się na echo serca. Dzień wcześniej pani potwierdza wizytę. Pytam czy... Kasia Miła i kompetentna obsługa , dobry kontakt (1) Miła i kompetentna obsługa (z tym bywa różnie w innych przychodniach ) czysto... Maciej bardzo nieuprzejma obsluga (3) bardzo nieuprzejma obsluga, traktuja pacjenta jak nieproszonych gosci, nie... Krzysztof Utkiewicz polecam (1) warto skożystać maria NIE POLECAM! (1) Lekarz u którego byliśmy na wizycie może rzeczywiście był specjalistą,... Gabriela Moja przychodnia (1) Z usług przychodni korzystam od wielu lat. Zawsze byłam zachwycona miłą... wierna pacjentka Nie polecam (1) Długi termin oczekiwania, bardzo niemiła obsługa/bardzo nieprzyjemna grubsza... apolka