elle - opinia (1) Wspaniała i ciepła osoba, cieszę się, że na nią trafiłam elle Janek - opinia (1) Dno i 6 metrów mułu. Zadufana w sobie szefowa. Janek Polecam ten ośrodek (1) Poprosiłam Panią Zuzannę o poradę w sprawie żywienia dziecka, ponieważ mój... Mama łasucha
Polecam całym sercem (1) Wraz z Mężem mieliśmy przyjemność przygotowywać się z Zuzanną do porodu. W... Emilia Polecam serdecznie Zuzannę jako doulę! (1) Oferta rozbudowana, pakiet również dla rodziców, którzy z opieką noworodkową... Anka pełen profesjonalizm (1) profesjonalnie, konsekwentnie i celowo. Małgorzata Szymańska Najlepiej! (1) Bardzo sie ciesze, ze poznalam Zuze. Nie mam co do tego watpliwosci, ze jest... Kasia Godne polecenia! (1) Serdecznie polecam zajęcia przyszłym i mającym już dzieci mamą, od doradczyni... Kasia polecam całym sercem! (1) zarówno sympatyczne warsztaty dla dzieci, kursy chustonoszenia, spotkania... Karolina Polecamy w 100% (1) Bardzo polecamy panią Zuzię! Dzięki jej fachowej pomocy nosimy Synka z... Asia Ta kobieta kocha swoją pracę! (1) Wspaniała towarzyszka cudu narodzin, doświadczona mama, zawsze doradzi,... Asia Asia - opinia (1) Serdecznie polecam Pania Zuzanne. Dzieki niej wspaniale sie z synkiem... Asia Bardzo bardzo polecamy :) (1) Z wiedzy i doświadczenia Zuzanny korzystamy co jakiś czas od września 2014r.... MagBartki Polecam:) (1) Wypożyczyłam u Pani Zuzi nosidło ergonomiczne ponieważ wahałam się nad... Natalia Polecam i jako doulę i jako doradcę chustowego (1) Nie lubię się rozwodzić, więc będzie krótko i na temat - polecam Zuzę z... megi Profesjonalna pomoc laktacyjna (1) Wypożyczaliśmy laktator (bardzo korzystne ceny i elastyczne warunki) oraz... Michał Super wypożyczalnia w ośrodku BLIŻEJ (1) Pożyczaliśmy nosidło na wakacje, żeby lżej się wędrowało i żeby sprawdzic czy... Małgosia Chustowanie, wypożyczalnia, doradztwo, warsztaty (1) Nasza znajomość z Panią Zuzanną rozpoczęła się od Mama nigdy nie jest sama,... mTusia Polecam!!! (1) Pani Zuzanna jest bardzo cierpliwa, spokojna i opanowana. Konsultacje... Asia POLECAMY - OLA I JEJ MAMA :) (1) Są tacy ludzie, na widok których cieszy się buzia, zarówno tych małych jak i... Basia