Ostoja Łowców Salin

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Zastanawiam się nad organizacja wesela w Salinie. Czy macie może jakieś informacje na temat tego miejsca ? Bardzo proszę o odpowiedzi, gdyż na forum nie ma zbyt wielu wiadomosci. Z góry dziękuję !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ostoja Łowców Salin

ja tam chce:))))kumpel jest tam wlascicielem pensjontau ma zalatwic jakos taniej :))zobaczymy wciaz czekam na oferte:))fakt- to daleko:)))

maja moze stronke www?

www.salino.com, chyba ta..zobacz:))

Bardzo ładne miejsce, ale dla mnie za daleko, i chyba dla mnie też za male, choc moze tylko na fotkach tak wyglada.
Pozdrawiam

to jest male na max 50 osob ponoc - bynajmniej jezeli chodzi o noclegi:))my wlasnie planujemy na 50 wiec powinno byc ok, daleko to fakt ale autokar tez ponoc mi zorganizuja:)))jak bede miec oferte to dam znac:))

Ja potrzebuje sale na 80-90 osob.
bardzo ladne miejsce, takze do dziela:-)

to nie salino..za male.... :)))ale sliczne:))))w cenie jest ponoc jazda konna( super zdjecia by byly) oraz dzik, ciasta..ale nie wiem czy dla wszytskich tak jest czy tylko dla nas- jakoze po znjaomosci..

Poza tym postanowilismy zrobic wesele gdzies w trojmiescie, zeby goscie mogli na wlasna reke wrocic kiedy chca, bo na noclegi nas nie stac:/
Nawet nie wiem od czego zaczac:/

yhm...ja juz sie dowiadywalam o estragon, lukullus, hotel nadmorski, dwor oliwski, szydlowski...kazde odpadlo z roznych przyczyn.... ale wydaje mi sie z ejak salino mi nie wypali to wybiore sposrod tych lokali....

No lukullus przesadza z cenami:/

nie tylko lukullus...dwor, villa eva i nadmorski tez:)))ale za to w moich notowaniach sa na samej gorze:))) sliczne miejsca..na razie licze na Salino

Ale pewnie wszędzie podwyższą na czerwiec. Co zrobic, trzeba szukac i wybrac najlepsze:-) Powodzenia!

zalezy ile sie chce przeznaczyc:) u nas akurat dobrze ze mamy mala rodzine- tzn zapraszamy tylko najblizsza, i z 12-14 znajomych :)) wychodzi 50 osob.. dodam ze do nie dawna chcielismy tylko obiad zrobic:)) ale znow zmienilismy opcje na wesele...

Zamek W krokowej jest sliczny. Mozna sie dogadac ponoc. Moja kolezanka za menu placila 150, ale to bylo we wrzesniu.

masz str www krokowej?? pewnie tez cudowna okolica, ale dla mnie 150 to za drogo:)) bo tak to wole nadmorski albo inna knajpe tu na miejscu:((

Ceny są porażające:/ Ja mojego P. na samym początku sprowadziłam na ziemię, bo on oczywiście, że jak będzie tanio to będzie źle. Ja uważam, że cena nie zawsze świadczy o jakości. Można trafić również za np. 120 zł i będzie super.

gdzie?!!!:)))) 120 za wsio???gdzie??:))))chyba w Zabusi na Przymorzu :)) ceny sa o d 120- 240 zl bez ciast, alkoholi, owocow, czasem bez wystroju itp...chyabz e wezmiesz sale, wlesne kucharki itp:(( ja kaurat tak nie chce.... ceny sa takie a nie inne:(( i nic z tym nie zrobimy, bo to dobry biznes i na bank nie potanieje:((gdyby bylo inaczej juz w tym roku by byl nasz slub,a my z nim juz czekamy pol roku, i poczekamy az do czer 2007:((

Tequilla w Rumi od 115zł do 125zl- oczywiście to oferta na ten rok, możliwe, że w przyszłym się zmieni.Możesz pewnie sobie modyfikować menu.

Dostałam od nich proponowane menu ii jest zachęcające.

No dziewuchy trzeba zaczac szukac!! No ja też mysle, ze gdzies znajdziemy za 120-130. Zobaczymy zreszta!
POWODZENIA!

jak doliczysz ciasta napoje owoce, alkohol to i tak wyjdzie z 150-180:(( oj dobra, rozgadalam sie tu :)) musze zmykac pisac prace dalej:)))) a mi sie nie chce.. taka pogoda..az grzech :))))

Pilusia, w cenie za 125 zł masz powitanie szampanem, obiadek, zakąski, kawa i herbata b/o, puchar lodowy, tort + 10 gatunków ciast, oraz patery z owocami.

I jak ci się to widzi??

kuszaco:)) teraz to mnie zdziwilas, slyszalam duzo neg. na tem. tego lokalu:( ale chybasie nawet zaineteresuje!!!:)))) masz juz menu???mozesz mi przeslac szczegoly na meil:amsta@wp.pl :))dz:))

Niestety nie mogę Ci przesłać, bo menu mam wydrukowane a wiadomość na skrzynce skasowałam. Napisz do nich, na bank odpowiedzą.

A nie orientujecie się jakie sa tam ceny - menu, nocleg itd. Ja planuję wesele na ok 45 osób więc poszukuję właśnie niezbyt wielkiego miejsca bo wydaje mi się, ze na wielkiej sali moi goście by ginęli :)

w salinie od 110-130 ale to bez niczego, bez noclegu :)ponoc dzik jest w cenie:)) ja nie dzwonie tam, bo czekam na oferte od tego kolegio, jak bede znac wiecej szczegolow to dam tu znac:)) a kiedy chcesz???????my 23 czerw 2007:))

Ja zainteresowałam się Salinem tylko dlatego, ze gdzieś na tym forum wyczytałam, że cena to 110 zł z ciastami i alkoholem ale fakt, że wydawało mi się to zbyt mało aby mogło być prawdziwe. A ślub planowałam na kwiecień 2007 choć nie mamy jeszcze dokładnie ustalonej daty.

minusem jest godzina drogi od Gda to troche daleko:))

No ja licze 12-130 tylko za menu, wiadomo, ze jak dolicze cista, napoje, alkohol to wyjdzie wiecej :-( A to tylko jedna noc, ale coz to tylko raz w zyciu:-)

Fajnie w tym Salinie!!

A kiedy bedziesz maiła konkretne informacje!!

image

jak tylko dostane oferte od kolegi :)))mam nadzieje ze w przeciagu 2 tyg :)))

Ja robię tam wesele 17 czerwca, proponuję wypytać o szczegóły Pana Labuddę, tel. masz na stronce:

Rina mozesz mi podac szczegoly sowjej oferty, menu itp:)))mozesz na moj meil:)))) wiesz jaki;)